myangelson heleninannesi amin cümlemizden haber ver bizlere de tekrar geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun 🤲🏻
Sara-2007 Merhaba cok keçmis olsun.ben hamilr kaldigimdan beri hafif sarı,bazen daha siyahimsi lekelenme oluyor.14+3oldum herrgun oluyor.progesderinda kullaniyorum iyne fitil.kecmiyor yatak istirahati soyluyor doktor.ama brbek iyi cok sukur.yinede tedirginim
eylulmihrasmom heleninannesi sakin kalın hiç korkmayın 8.haftamda kanamanın alasını yaşadım stres kasılmaya sebep oluyor
2_evlatyolda heleninannesi rabbim korusun canım inşallah iyidir bebegin haberdar et bizleride dualarım sizle olsun
heleninannesi Sila66 şansıma ya normalde hiç sıra olmaz geldiğimiz gibi girerdik şimdi o kadar sıra varki anlatamam saat 9 dan beri bekliyoruz post açtım siz hemen gidin diyince hiç birşey yiyip içmeden geldim özel hastane ama sanki devlet hastanesi gibi sıra var
yagmur_3566 heleninannesi benim de 8 haftalıkken bel ağrısıyla birlikte oldu hemen doktora gitmelisin
heleninannesi Sila66 rica ettim hemen aldı sağol panik atak var bende çok panik yaptım iyiymiş bebek kahverengi kanama normal dedi 1-2 haftaya kadar olabilir dedi açık renkli olursa tehlikeli dedi magvital diye toz ilaç verdi onu kullanıcam %90 kız dedi cinsiyetine bu kadar kalbi felan güzel atıyordu hareketliydi 😍
2_evlatyolda heleninannesi cok şükür canım 🙏🏻 😍 dikkat et saglıklı sıhhatli kucagına al inşallah 🙏🏻 💕 saglıcakla gelsin preneses
Bet1 heleninannesi çok şükür canım 🤲🏻🤍 sen o süreçte gene de biraz dinlen bir iş yapma kendini yorma 🌸
Emelgrbz heleninannesi heleninannesi aynısı bende oldu kan uyuşmazlığı olduğu için hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar bir hafta yatış vermişti
Emelgrbz Şuan 14 haftalık olduk bende çok korkup ağlamıştım ama sakin olun bir şey olmadı fitl verdi tekrarlamadı
heleninannesi Emelgrbz banada magvital diye bir toz ilaç verdi evde yatış verdi yolculuk yasak ayakta çok durmak yasak dedi ☹️kanama açık renkli olursa kötü dedi benim koyu renkteydi