heleninannesi umityilmaz yerleşme kanamasıdır sizin ben sordum yerleşme kanaması mı yok dedi büyümüş artık ne yerleşmesi yerleşmiş seninki dedi
heleninannesi Emelgrbz banada magvital diye bir toz ilaç verdi evde yatış verdi yolculuk yasak ayakta çok durmak yasak dedi ☹️kanama açık renkli olursa kötü dedi benim koyu renkteydi
myangelson heleninannesi magnezyum vermiş. Aynen bana da 9. Haftamda o şekildeydi yasaklar belli bir süre sonra kalkıyor yasaklar merak etme sen doktorun dediklerine uy Allah’ın izniyle hicbir sey olmaz 🤍 kırmızı renk kan ve çok çok şiddetli dayanilmayacak sancılar cok sıkıntılı kahverengi gelenler şuan için riskli değil doktora gözüktüğün için 🤍
umityilmaz heleninannesi yok yok değildi, öyle böyle kanamadı, afedersin tuvaleti gidiyorum sanarsın idrarımı yapıyorum, o kadar kanadı 🥲 kesenin altında kanama alanı vardı, şükür kapandı.
Bet1 heleninannesi çok şükür canım 🤲🏻🤍 sen o süreçte gene de biraz dinlen bir iş yapma kendini yorma 🌸
heleninannesi Bet1 evet doktorumda öyle dedi ☹️ öyle yapıcam duştan çıkarken bile dikkat et merdivenden inerken bile dikkat et dedi valla
heleninannesi umityilmaz aaaa 😣 çok şükür atlatmışsın bende o kdr yoktu 3-5 damla felandı ama çok korktum ya
Bet1 heleninannesi bende başka sebeplerden riskli bir hamilelik geçiriyorum maalesef şükür 29 haftalık oldum ama yatarak hastane dışında dışarı çıkmadan geçti. Dikkat edince sıkıntı olmuyor Allah’ın izniyle