Papiiii Baby07 ya benim ikk gebelikk 35+6 gozukmesi gerekirsen 33+5 gibi kucuk dedi coknkoti oldum sordum sagliknsorunu yok kilosu az sadece dedi
Deletedmom_116 Doktorlar demgesiz kuzum korkma beni ta 26 da dogurtcakti biri😂 Dengesizler ya Neyse sen muz ceviz Kaşar ve hurma ye özellikle hurma Aşırı faydası var Açılma vs yapio diyenler var aldırma doğal şeker takviyesiyle kilo yapiyo
Papiiii Deletedmom_116 yerim canim yaa okuyorum internetden 35+6 haftaya gore 2200 ola bilir yaziyor kiz bebekler.Ama sadece uktrasonda olculerin 33+5 gibi olmasi benim tedirgin etdi oda herhalde kilo azligindan minik bebis
Deletedmom_116 Papiiii Kiz bişey olmaz Minyon tipli yapısı vardır her bebeğin gelişimi kendine özgüdür o oleymis bu niye böyle değil gibisine düşünmek yanlış olur Minyon tipli benisse Ve sağlığı yerindeyse hiç kormma stres yapma
Almilosum Papiiii biraz küçük ama 2500 üstünde doğduğu surece sıkıntı yok canınızı sıkmayın hiç. Sık sık besleyin doğunca hemn toparlanır
Papiiii Almilosum evet((Peki bu kucukluk dogumu geciktire bilirmi yoksa dogacagi zaman doğar sadece kilosumu az olur?
Almilosum Papiiii doğumu geciktirmez eger gününüz gelirse onu alırlar. Küçük dogar oda dogunca halledilir🍀
AsyaCngz55 Papiiii kilo ile ilgili bildiğim tek şey muz kaşar kefir tüketince bebeklere kilo yaptığı. Ama stres yapıp kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin. Düzelmeyecek bir şey değil eğer sorunsa bile
Papiiii AsyaCngz55 saglikda bir sorun yok kan akisinfilan hepsi iyi sadeve 35 hafta bitmis gozukmeliyken 33 hafta bitiyor gibi gozukuyor olculeri oyle dedii o yuzden sonra kilosuja bakinca 2200 dedi
Deniztrn Papiiii hiç sorun yapma sağlığı yerinde olduğu sürece kilo falan sıkıntı değil.. muz pekmez ceviz fındık kuru üzüm yiyebilirsin..
ElifTzl Papiiii Benimki 38 haftalikken gecen hafta 2800 dedi.Kilosu az ama sorun degil dedi yani sizinki daha kilo alir merak etmeyin onemli olan saglikli olmasi❤️
Papiiii ElifTzl evet doktorum saglikla ilgilimidir diye bakdi hicbisey yok merak etme dedi sadece kilosu az dedi.Peki kilosu az olmasi dogumu geciktire bilirmi
2minnosannesi_ Papiiii hiç üzme kendini muz ceviz zeytin kaşar peyniri süt ve pekmezle çözersin sen bu işi bol bol ye bunları ben kızıma hamile iken bunlarla beslendim hep başka birşey yiyemiyordum çünkü 37 haftalık 3050 gr doğdu
Papiiii 2minnosannesi_ yani 3 kilo dogsun raziyim ben 38de bile 3 dogsa olur umarim o zamana kadar alir biraz daha.Peki kucuk olmasi dogumu geciktire bilirmi?Biz normal dogum dusunuyoruzda
Bugraninannesiii Papiiii canım herhangi Bi enfeksiyon durumuna baktı mı doktorun. İlk gebeliğimde enfeksiyonum varmış kana karışmış hiçbir belirtimde olmayınca bebeğim strese girmiş ve kilo alamamış karnımda. 37+2de 2340 gr doğdu oğlum. Bence Bi danış doktoruna Bi tahlil vs yapsın eğer Bi sorun yoksa minnak Bi bebeğin olacak demektir strese sokma kendini.
Papiiii Bugraninannesiii canim enfeksiyon testi istemedi ama idrar testi yaptirdi enfeksiyon varmi diye vakmak icin bisey cikmadi.Nstye girdim kalp atislarida cok iyi cikdi.Daha sonra kan akisina vakdi ondada bir sorun gormedi sadece olculerine vakdi uktrasonda ve 35+5 olmasi gerekirken 33+5 gibi gozukdu olculeri doktorumda kucuk bebek zamanla yedigina dikkat et onemli olan saglikli olmasinfedi.Peki kucuk olmasi dogumu geciktire bilirmi
Egeminannesi Papiiii canını sıkma cnm benim bebeğime de öyle dediler üniversiteye git fln dediler her şey normal çıktı 2500 doğdu yetti de 😄😄 bazen çok saçmalıyor doktorlar da her çocuk kilolu olcak diye bsy yok hem daha çabuk toplaniyor
ikbalk Papiiii muz, kaşar peyniri, kuruyemiş, tahin pekmez ye bol bol, hiç sıkma canını da içini ferah tut ki bebişini de germe içerde boş yere:) olumlu düşün ❣️
ElifTzl Papiiii Yok sanmiyorum.Yani 39 haftaligim hala belirti yok ama ben sebebini kilodan dolayi diye dusunmuyorum oyle bir sey ne duydum ne okudum