Sila66 Yeniannis_ beyazları bır attım canım zıbın takımları vs😂 sımdı beyaz havlu batanıyelerını attım 🤍🫶🏻 renk renk atıyorum😍
Ozge-Ka Yeniannis_ benim de 5 mayıs sezaryen😊 ama ağrılarım var son günlerde o güne kadar doğurcakmışım gibi geliyor 😁
Nil0707 Yeniannis_ o an herşey bı anda olup bitiyor sonra süreci unutuyor bile insan bebeğini görünce ama gel gelelim şu stres de doğuma kadar dokuz doğurtturuyor 😄
Ozge-Ka Yeniannis_ son 2 haftadır bana da valla 😁 bel ağrısından mahvoldum son günlerde artık doğursam iyi olcak
Yeniannis_ Ozge-Ka uyuyamıyorum da valla bende bel ağrısı ayrı 🙈 bu zamana kadar hamilelik yaşamamışım dedim eşime 😂 penguen gibiyim vücuduma baktıkça şaşırıyorum🙈 Cocuklarda sıkıldı artık yahu🌸
SaHil_Hayat Yeniannis_ ben heyecandan herşeyini yıkadım ütüledim hazırladım daha günümüz tam belli değil 🥺🥺😅
Papatyaaaaaa Yeniannis_ halsizlik, yalancı sancılar, uyku problemleri ne varsa çekiyorum 😂 36 olduk bizde 🫶🏻
anakuzusuu Papatyaaaaaa yalancı sancılar nasıl oluyor acaba benim ilk gebelik ben de 36 haftalık oldum bugün🙈🤭
Papatyaaaaaa anakuzusuu düzensiz aralıklarla giriyor ağrı. Ve ağrı artmıyor hep aynı şekilde kalıyor. Dinlenince, yürüyüş yaptığında ya da ılık duş aldığım zaman geçiyor benim.