Yeniannis_ Sıra bize geldi inşallah hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız Benim planlı sezeryan 12 mayıs diyor doktorum oğlumla inşallah sıkıntısız bi şekilde kavuşurum. Sizin kaç gününüz kaldı, nasıl geçiyor 💙🤍
elvinimmm Yeniannis_ normalde 2 mayısda günümüz doluyodu geçen hafta salı gunu doğum yaptim.rabbim seninde dogumunu kolaylastirsin sag saglim bebisini kucağına al 💜
Yeniannis_ Sila66 oyyy ne güzel🌸 ayrı ayrı mı yıkıyorsunuz zıbınlar tulumlar felan ben de yarın yıkayacağım sona bıraktım biraz 🙈
Yeniannis_ elvinimmm amin canımcım 🤍 sen nasılsın peki bebek nasılll, sezeryan sonrası zorlu süreç mi. İlk benim de bilmiyorum🙈
Sila66 Yeniannis_ beyazları bır attım canım zıbın takımları vs😂 sımdı beyaz havlu batanıyelerını attım 🤍🫶🏻 renk renk atıyorum😍
Melekk_1 Yeniannis_ kime sorduysam sezeryan önermiyor bebek açısından kendisi açısından gec iyileşiyor agrılardan bebek ile ilgilenmiyor. Ama tabiki her şey bebeğin pozisyonuna bağli 🌹💕
elvinimmm Yeniannis_ ben normal doğum yaptım bebek iyi cok şükür Benımde 5 tane dikisim var sürekli kuru tutmaya çalışıyorum cok sızlıyo Dikişlerim bazen ağlıyorum onun dışında bi problem yok cok şükür
Yeniannis_ Neslihan41 bende de heyecan var panik atak var her toplanmada yada vajina kısmımdaki ağrıda aha doğuruyorum diyorum gülerek ama bi görsen yusuf yusufum😂
Yeniannis_ Melekk_1 benim çatım dar zorunlu aslında anneminde öyleymiş o yüzden normal doğuramazsın dediler
ipekayliz Bende 37+3 heyecan endişe korku tüm duygular var biraz daha geç gelsin die dua ediyorum bende
Yeniannis_ ipekayliz sayılı gün ya bide çabuk geçiyor gibi bişi iyice strese giriyoruz🙈 allah korkulu bi durum yaşatmasın inşalllah Bi avazda cıkaralımm
ipekayliz Yeniannis_ amin amin inşallah sure azaldıkça stres artıyor sanırım benim ikinci doğum ilk çok zordu biraz da ondan kaynaklı benim 🤲
Eluf Yeniannis_ benim tahminim 10 mays gibi şuan 38. 2 haftalk oldum adetin son tarihine göre ..ama utresyona gorede 37.1 artk hangisine göre dogar bebek bilmiyom bilen varmi
Yeniannis_ Hastaneden cıkarken cocuk için puset aldınız mı ? Marka öneriniz var mı bide. Ben almadım daha çarşamba günü alıcam da fikir verirseniz sevinirim
Nil0707 Yeniannis_ 16 Mayıs a gün verdi 2 gebelik sezaryen , ilk gebelikte heyecandan anlamıyor insan herhalde . Şimdiden başladı doğum stresi