• Gebelik
  • Doğumdan sonra kaç kilo verdiniz?

Jelibon16 9 kg almıştım ilk hamilelikte. Doğumun 3. Günü hepsini vermiştim. Doğum yaptığım gün 6 kg gitmişti

Ahsenveannesi bende 56 ile hamile kaldım şuan 69 79 arası gidip geliyorum bacaklarıma aldım ne aldıysam bide göbeğe acaba bu göbek erir mi ya🤯

Jelibon16 ilk gebeliğim de 49 ile başlayıp 65 ile doğum yaptım, 16 kilo almıştım doğumdan sonra aynı kiloma döndüm. İkinci de 52 ile başladım 62 de doğum oldu 43 günlüğüz 53 54 arası gidip geliyor kilo

Gebeanne45 kaldı cnm ya hem kilo hemde bebek büyük doğunca içerdeki tüm kaslarımı yırtmış . Doğumdan sonra korse giymek istedim ama içim acıyordu ben bi kaç ay göbeğimin üstüne yatamadım 😞

Jelibon16 68kg ile gebe kaldım, 80kg ile tam 1 hafta önce doğum yaptım. 1 haftada 72kg ye düştüm. Bu arada sezaryen doğum yaptım ve doğum sonrasında korkunç ödemler oldu bacaklarım ve ayaklarımda, hala da geçmedi. Ona rağmen 8kg gitti.

Lavantakokusu64 gider cnm ben doktora söyledim oda mekik çektim oryantal oynadım ne yaptımsa göbeğimi eritemedim oda bana kasların tamamen yırtıldığı için zor biraz sıkılaştırma dedi 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Jelibon16 bende aynı şekilde aldım . Hiç mide bulantım olmadı hep yedim ondan oldu muhtemelen. Ama doğumdan sonra yarısı gider diye umut ediyorum

Aylin735 allahımmmm sen naasip et kilo alım süreciniz nasıl oldu ben 25im 3.5 kilo almışım bu haftalarda almış mıydınız son haftalarda aldınız daha çok kilomuz yakın o yüzden sorayım dedim ☺️