Kızlar 38.haftamdayım ve 18 kilo aldım hiç alışık değilim 59 dan 77 ye😒Çok mu saldım hayır çok mu dikkat ettim hayır ilk haftalar çok hızlı aldım yemesemde.
Doğumdan sonra kaç kilo verdiniz?
Jelibon16 65 ile hamile kaldım 98 ile Doğuma girdim düşün kaç kilo aldığımı. 20 küsür verdim 7 kilo fazlam var . 6 sene oldu doğum yapalı o kaldı sanki bende 🤷♀️
Dolphin16 o kadar vermişsin bi 7 kilo fazlalığında kalsın bacım boşver
- Düzenlendi
Busraakay_26 kaldı walla . 6 aya kadar karnım bile yoktu ne olduysa 6 aydan sonra şişmeye başladım hemde ne şişmek 😀 tosunum büyüyormuş içerde bende şişiyormuşum 😀😀 4800 kilo doğmuştu kendileri 😀😀
Dolphin16 oh maşallah bende çok kilo alanlardanım ya 😂 bizimkisi de iri ilerliyor ama bakalım kaç kilo doğacak
Busraakay_26 siz sağlıklı olun bebiş sağlıklı olsunda kilo bi şekilde verilir
Dolphin16 ilkkez benden fazla kilo alan birini gördüm bende 64 ile hamile kalıp 90 ile girdim doğuma ve suan62 kg ile yine hamile kaldım umarım bukez çok kilo almam
Jelibon16 bende oglumd 16 kilo almistim dogumdan hemen sonra 5kilo gitti zaten sonrasinda da kendimi toparlayonca yavas yavas evde spor ve yuruyuslere basladim dogumdan once ki kiloma donmustum ama simdi yine hamileyim🤦 sar basa bidaha
Bebeğim 24 günlük 15 kilo verdim 🤗 zaten doğumla birlikte gidiyor kilolalar bol bol emzirmeye çalışın ki inşallah bebeğinizde emer gerisi kendi kendini hallediyor zaten siz pek bişi yapmıyorsunuz😊
Jelibon16 1 aya 10-11 gitmişti zaten 3.5 kilo bebek bir kilo su plasenta ödem derken 10-12 rahat gidiyor
Sahdormommy yok kız herkes bu kadar alıyor bence ama yazmıyorlar yok hiç kilo almadım yok iki kilo aldım ben onlara pek inanmıyorum 😂
Bir de ikinci de o kadar fazla kilo alınmıyormuş bacım hoş alınsa da sen deneyimlisin verirsin
Jelibon16 9 kg almıştım ilk hamilelikte. Doğumun 3. Günü hepsini vermiştim. Doğum yaptığım gün 6 kg gitmişti
Dolphin16 göbek kalıyor muuu
Dolphin16 göbek kaldı mı peki
Hizligonzales göbeği erittiniz mi
Ahsenveannesi bende 56 ile hamile kaldım şuan 69 79 arası gidip geliyorum bacaklarıma aldım ne aldıysam bide göbeğe acaba bu göbek erir mi ya🤯