• Gebelik
  • Doğumdan sonra kaç kilo verdiniz?

Busraakay_26 kaldı walla . 6 aya kadar karnım bile yoktu ne olduysa 6 aydan sonra şişmeye başladım hemde ne şişmek 😀 tosunum büyüyormuş içerde bende şişiyormuşum 😀😀 4800 kilo doğmuştu kendileri 😀😀

Dolphin16 ilkkez benden fazla kilo alan birini gördüm bende 64 ile hamile kalıp 90 ile girdim doğuma ve suan62 kg ile yine hamile kaldım umarım bukez çok kilo almam

Jelibon16 bende oglumd 16 kilo almistim dogumdan hemen sonra 5kilo gitti zaten sonrasinda da kendimi toparlayonca yavas yavas evde spor ve yuruyuslere basladim dogumdan once ki kiloma donmustum ama simdi yine hamileyim🤦 sar basa bidaha

Bebeğim 24 günlük 15 kilo verdim 🤗 zaten doğumla birlikte gidiyor kilolalar bol bol emzirmeye çalışın ki inşallah bebeğinizde emer gerisi kendi kendini hallediyor zaten siz pek bişi yapmıyorsunuz😊

Jelibon16 9 kg almıştım ilk hamilelikte. Doğumun 3. Günü hepsini vermiştim. Doğum yaptığım gün 6 kg gitmişti

Ahsenveannesi bende 56 ile hamile kaldım şuan 69 79 arası gidip geliyorum bacaklarıma aldım ne aldıysam bide göbeğe acaba bu göbek erir mi ya🤯