desertrain Akker kararlı degılsen hala doğumdan hemen sonra kımlık çıkarmayın ben çıkardım hastanedeykn kafam da ayık degıldı. şimdi niye acele ettim diyorum degıstıreblsem degıstrcem o derece
DnzTnr Akker eşimin adı Taner bende oğluma Ali Taner ismini verdim. Bütüüüünnnn kinamalara rağmen. 🤭 Çokta memnunum 🤣
Ecearel2022 Akker bende çok istiyorum ilk bebeğim erkekti eşime hep dedim senin adını koyalım Serhat Arel olsun ismi eşim istemedi babamın adını koydum Gökhan Arel oldu şimdi kızım olucak Ece duru olsun istiyorum 🤣🤣
Senayl34 Akker benim adım sena nur kızımın adini da Almila koyucaz çevredekiler kuranda geçmiyor vs dediler esim de nur ekleyelim dedi sende de var zaten ben senayi kullanıyorum nuru kullanmıyorum kızım da öyle olur Almila nur koyucaz neden olmasın veya 2 isim koyarsın tekini kendi adın 😂😂😂
Kuzuletta Akker Aiyy Zeynep Alya benim miniğimin ismi olacak 😍 ben de baktırdığımda güzel şeyler öğrenmiştim analizi hakkında 😊
Tugraseda Akker bi arkadasım oğluna eşinin ismini yanına ikinci bi isim daha koydu. Aynı şekilde kızı oldu onada kendi ismini ve yanına ikinci bi isim daha koydu. Hatta akşen ela akşen ada falan güzel olur yani 😂
beyzacmvrc Akker tabiki de vermezdm. anne babanın kendi adını koyması, anne babalarinin isimlerini koyması falan saçma. Bence kendibe özgü bı ismi olsun bebegn
CauAhsen Akker Sen benim adımı koy bence de :) Ahsen olsun kızın en güzel çok güzel demek, ismimi taşıdığım söylendi bu yaşıma kadar, ismimi çok seviyorum. Kızıma Anı İlay düşünüyorum 19+6 yım :))