Biranneninumudu Akker Şimdiden bana peskes cekiyor aramız var benim arabam sen bizden değilsin diyo 😂 yaş 4 fitne fesatlık yerinde ee kimin torunu 😂
Akker Biranneninumudu canları sağ olsun, inşallah hayırlı eşleri olur ve kendileri de hayırlı eş olurlar 😍😍 tabiki de evlendikten sonra herkesin önceliği eşi olmalı ben kabulüm şimdiden 😂
Biranneninumudu Akker Aynen öyle herkes esine yuvasına sahip çıksın canı sağolsun sevse de sevmese de olur evlat sonuçta 💖🤲🏻
Papatyaaaaaa Akker içine siner mi bilmiyorum ama Leyan ismi var. Benim çok hoşuma gidiyor. Anlamı da parlayan, parıldayan demek. Düşün istersen.
desertrain Akker tşk ederim 🌸evet çevreme söyledim bol kahkaha attılar sonra adı deniz anne adı deniz olmaz dalga geçerler dediler
Eemoom Akker kendimizi seviyoruz ne yapalım ? Mükemmel olmak bizim suçumuz değil 🤣🤣🤣 şaka bir yana konulabilir ya bence. Benim dayımda oğluna kendi adını koydu. Yengem istedi. İki ismi var
Akker desertrain Alisa , Elisa bende ilk düşündüklerim buydu , eşim köken olarak Türkçe isim olsa falan dedi 🤔🤔 İkimizin de içine sinsin diye uğraşıyoruz çocuk doğacak neredeyse 😂😂
Akker svm9 yaa bence de 😂😂 yazılanlara göre kafam allak bullak 😂😂 tam vazgeçiyorum sonra tekrar koyayım diyorum 😂
Elenora Akker bilemedim ki iki isim olsa kullanmadığın isim olsa okey derim ama ne bilim bana pek olumlu bi karar gibi gelmedi 😁
desertrain Akker kararlı degılsen hala doğumdan hemen sonra kımlık çıkarmayın ben çıkardım hastanedeykn kafam da ayık degıldı. şimdi niye acele ettim diyorum degıstıreblsem degıstrcem o derece