Lolo3434 Akker ismin çok güzel bence vermelisin çok farklı bir isim bende kızıma kendi adımı vermeyi düşünüyordum sonra dan vazgeçtim 🤣 senin ismin bana çok hoş ve farklı geldi 🥰 koymak istiyorsan koymalısınız kesinlikle ♥️
mnli Akker benim babam kardeşime kendi adını koydu ilk çocuğumda eşimin babasının adını koyduk 2 isimli bizde adet böyle demişti ben de şimdi diyorum bizde de adet kendi adını koymak ben de kızıma koycam 😂 ama kabul etmedi derya baykal ve ferhan şensoyun kızlarının adı da derya ve ferhan istiyorsanız koyun bence
mnli miraninannesi_ bence ismim çok güzel ve çok az kişide var her girdiğim ortamda dikkat çekiyor değişik bir isim arıyoruz benimkinden daha değişiği aklıma gelmiyor 😂
miraninannesi_ Akker gereksiz saçma milyar kadar isim var bi tane bulamadın mı deme olasılığı çok yüksek sen beğenebilirsin cocugun beğeniceğini ne biliyorsun ama başka koyunca bişey diyemez sen onu sevmişsin ama aynı isim çok bencilce
miraninannesi_ mnli tamam da sence o belki çocuk büyüyünce neden kendi ismini koydun deme olasılığı çok yüksek en azından bir harf değiştir benzer yap birebir aynı yapmak bence bencillik.
kayra21 Akker Benim adım Ayşenur kızıma Ayşenaz ismini koymak istedim sonra eşimle ortak karar alıp başka isim verdik 😅
mnli miraninannesi_ koyduğum isim için de aynı şeyler geçerli seçtiğimiz isimler de bizce güzel çocuk ne düşünecek bilemiyoruz zaten eşim istemedi istese koyardım 😂
Akker miraninannesi_ bu sizin fikriniz , bence başkalarının fikrine de saygı duymayı öğrenin , bencillik bir durum yok siz çocuğunuza koymazsınız olur biter
Hizligonzales Akker ben kendi ismimi koymazdim açıkçası akşen ismine benzer akşin koyabilirsiniz nerdeyse ayni gibi hem benzemis olur hemde farkli olur anlamida çok güzel
mnli cahilelafanlatamazsinyorulmaa manolya kızımıza melisa koymaya karar verdik oğlumun ismi asil ona uydurduk
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Siz istediğiniz için kendi isminizi koymak istiyorsunuz ama ilerde belki kızınız istemez, kafanıza göre koymak yerine ilerde kızınızın da seveceği beğeneceği bir isim koyun nacizane tavsiyem 😌
Merve_vrl Akker Bana göre çok egoist bir tavır..Yanlış anlamayın tabi herkesin fikri kendinedir ama ben böyle bir şeyi yapmam,yaptırmam da. Yarın bi gün torunlarım da benim adımı koymasın yani bir sürü isim var dünyada 😂
miraninannesi_ Merve_vrl işte bu bakın hanım efendi de egoist bir tavır demiş aynen öyle bence de bencil ve megolamanlık biz böyle düşünüyoruz sen ne yaparsan yap Akker