Aysnshn3- Başka bir kız daha doğuracaksanız asla koymayın😂 böyle ikiz öğrencim vardı babası birine kendi ismini koymuş diğerine başka isim koymuş. Komplex oluşmuştu çocuklarda. Bir de yani kendi isminizi koymak bilemedim tabi🫣😂🫠
Akker Aysnshn3- başka düşünmüyorum ama dediğiniz açıdan bakınca çok mantıklı 😂😂 ben de öğretmenim ve öğrencilerimin çok acayip isimleri var , bir çok isimden soğudum bu kombinasyonlar yüzünden😂
Aysnshn3- Akker ben öğrencilerimde gördüğüm felaketler yüzünden birçok ismi eledim😂 bence isimlerin ruhu kesinlikle var 🥶
Biranneninumudu Akker Adı gibi anası da lafını da duyması da cok muhtemel gibi 😂😂😂 Kaynanaya yapılan bütün nispetler mubahtır bacım yetmezse kizlik soyadını bile eklet
Biranneninumudu Akker Bende ileride benimde bir kaynana olacağım ihtimaline cok gülüyorum canım ama napim sevmiyorum sebelek suratliyi
Lavantakokusu64 Akker isminiz evet çok duyulmayan isimlerden güzelmiş. Tabikide verip vermemek sizin tercihiniz ☺️
Aysee1123 Akker Yok yok bulursunuz kızda seçenek çok 😂 Akça, aysa, efnan, eflin, zenan bunlar benden 😂
Akker Aysee1123 oğluma hamileyken kız isimleri çok güzel geliyordu off diyordum keşke kız olsaydı ama şimdi de kız ismi bulamıyorum 😂😂 ya dediğim gibi numerolojisine bakıp karar veriyorum bu yüzden vazgeçiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Biranneninumudu Akker Ya çok da fifi ben ne oglanciyim ne de gelinci ben kocacıgim kocam olsun yeter ya 😂 Zaten erkek çocuğu koynuna baska bir kadın giresiye kadar lafına bakıyor hele benim kocanın genleri baştan hic güven vermiyor 😂😂😂
desertrain Akker Bence babalara daha çok yakışıyor 😁bende bi ara düşünmedim değil ama dalga geçerler diye vazgeçtim 😅
Biranneninumudu Akker Şimdiden bana peskes cekiyor aramız var benim arabam sen bizden değilsin diyo 😂 yaş 4 fitne fesatlık yerinde ee kimin torunu 😂
desertrain Akker tşk ederim 🌸evet çevreme söyledim bol kahkaha attılar sonra adı deniz anne adı deniz olmaz dalga geçerler dediler