Ahsenveannesi zlmchnklc 32 haftalık ilk 14 hafta 3 kilo verdim. Şimdiye kadarda 8 aldım. 11-12 işe kapatıcam gibi hissediyorum😄
Ahsenveannesi TugSozTan kız o mümkün değil tuzu azalt yürüyüş Yap benimde bir anda bir günde 1-1.5 kilo almışım gibi oluyor 2 hafta değişmiyor sonra yine 1-1.5 kilo
Mediha99 Ahsenveannesi mümkün nedense 😕21 haftalığım 52 ile hamile kaldım 10 gün önceye kadar 1 kilo almışım gözüküyordu son 1 haftada hergün bi iki kilo aldım yani son hafta da kaç ay boyunca alamadığım 6 kilo birden aldım
zlmchnklc Mediha99 sen şuan 2.trimester dönemindesinn ama 3 te değilsin o kadar hızlı alamazsın gibi geldi banada canım ya
Seyma_erkan27 zlmchnklc İlk hamile kaldığım da 70 kiloydum sonra 65 kiloya düştüm şuan 22 haftalığız 68 kilodayız☺️
MintPink zlmchnklc 24. Haftadayım. 57 ile hamile kaldım ilk 3 ay bulantılardan dolayı 2 kilo verdim. Şuan 59 um. Sadece göbek çıktı bende kilo yok henüz. Kilo da Olsun istiyorum 🥲
zlmchnklc Alimenur aynen Bende dediklerini yaptım kaşar muz özellikle meyve çeşitleri yedim iş yerinde başka bi hamile kız meyve yememe laf söyledi şeker çıkar vs diye ama kendisi fast good yiyor hemde ucuz sahte köfteli falan insanlar tuhaf ölçüde karışıyor bu süreçte
Alimenur zlmchnklc çok olur öyle karışan ya aman boşver Ben bu şekilde beslendim ve şuan sadece karnım çıktı oda aman aman deil kıyafetlerimin çoğu 7.aya kadar oldu pantolonlarım üst kıyafetlerim hala oluyo bi pantolonumu hala giyebiliyorum sana öyle söyleyim
zlmchnklc Alimenur etkilenmemek lazım aslında dünde başka bir iş arkdaşım şişkinliğim var yüzümde resmen sende tuhaflık var şişmişsinndedi e gebeyim biliyosun vallahi sinir oluyorum
tuna32 zlmchnklc 28. Haftamdayim 7 kg aldım ayın 8 inde kontrolüm var bakalım bebeğim kaç kg olmus , doğumu 10 kilo alarak tamamlamayı düşünüyordum ama geçecek sanırım, çünkü her 2 saatte bir acıkıyorum neredeyse .
TugSozTan Ahsenveannesi pardonda size yalan borcum veya sizi ikna etmek gibi bir zorunluluğum mu var😂 ister inanın ister inanmayın ister hastalık diyin ister demeyin 😂
Semanur0902 Ahsenveannesi mide bulantılarım yüzünden 5 kilo vermiştim ve mide bulantım geçtiği gibi bir hafta içinde o 5 kiloyu birden geri aldım bende. Olabiliyor böyle şeyler vücut müsaitse almaya istediği gibi alıyor malesef bize hiç sormuyo😂