zlmchnklc 20+4üm 58 ile hamile kaldım bulantılar ile 56 ya düştüm bulantılar geçince 59 a çıktım sizde durumlar nedir bebeğim 24 cm 350 gram dedi 3 gün önce doktor hem siz hem bebeğinizin gelişimi nasıl? Moraller nasıl?
Alimenur zlmchnklc 32+2yim 63 ile hamile kaldım bulantolardan dolayı 56 ya düşerek 7 kilo verdim şuan 64 kiloyum bebeğim son kontrole gittiğimizde 39 cm ve 1650 gr.dı
bnc Alimenur bende 57 ile hamile kaldım ama bulantılardan 6 kilo verdim 13.haftamdayim. ne zaman kilo almaya başladıniz? Çok tedirgin oluyorum alamadığım için henuz
merveliyyy 52 kilo ile hamile kaldım erkek bebek çok bulantım olmadı çok rahat geçirdim ilk bebek olmasına rağmen 16. Hafta şuan 57 kilo olmuşum
Alimenur bnc 17 18.haftadan sonra kilo almaya başladım önemli olan bizim almamız deil biz almadan sağlıklı bi şekilde çocuklarımıza da aldırabiliriz
Havvagks 61le hamile kaldım başlarda bulantı kusma oldu 3 kilo vermiştim 3 hafta filan önce kesildi bulantı kusma iştahım açıldı gibi hissediyorum kilo aldım herhalde dedim bugün tartıldım 57 toplam 4 kilo vermişim 19 haftalık hamileyim
Alimenur zlmchnklc aslında öyle çokta dikkat etmedim Ben ilk aylar meyveye aşırı düştüm onun faydası baya oldu olabildiğince kaşar tükettim ve abur cubur yemedim canım istemediği için arada benim de canım çekti onda da çok yiyen biri olmadığım için kilo almadım
Sm135 zlmchnklc hiç bulantım olmadı 54 le hamile kaldım 59-60 arası değişiyor şuan 18+4 olduk. Biraz fazla aldım sanki bilmiyorum 🫠🥲
TugSozTan 73 kilo ile hamile kaldım 27.haftaya kadar 4 kilo almıştım ama 3.trimester a girmemle 2 günde bir 1 kilo alıyorum
Ahsenveannesi TugSozTan kız o mümkün değil tuzu azalt yürüyüş Yap benimde bir anda bir günde 1-1.5 kilo almışım gibi oluyor 2 hafta değişmiyor sonra yine 1-1.5 kilo
zlmchnklc Alimenur aynen Bende dediklerini yaptım kaşar muz özellikle meyve çeşitleri yedim iş yerinde başka bi hamile kız meyve yememe laf söyledi şeker çıkar vs diye ama kendisi fast good yiyor hemde ucuz sahte köfteli falan insanlar tuhaf ölçüde karışıyor bu süreçte