Semanur0902 Ahsenveannesi mide bulantılarım yüzünden 5 kilo vermiştim ve mide bulantım geçtiği gibi bir hafta içinde o 5 kiloyu birden geri aldım bende. Olabiliyor böyle şeyler vücut müsaitse almaya istediği gibi alıyor malesef bize hiç sormuyo😂
Hazniyee zlmchnklc 55 bucuk kıloyla hamıle kaldım 52 kıloya dustum 11 haftalıgız onemlı olan saglıklı olması bebegın gerısı bos .. ben dıkkat etme taraftarıyı herseyı hunharca yemek cok sacma
zlmchnklc Hazniyee evet bencede el kadar bebe zaten ihtiyacı olan ne abartmamak lazım bende kilo alımı az ama ödem topluyorum sağlıklı beslenmeme rağmen
zlmchnklc Alimenur etkilenmemek lazım aslında dünde başka bir iş arkdaşım şişkinliğim var yüzümde resmen sende tuhaflık var şişmişsinndedi e gebeyim biliyosun vallahi sinir oluyorum
Alimenur zlmchnklc amaaan boşver banadandiyolar karnın çok çıkmamış nasıl beslencek çocuk falam diye ama iç karnım geniş napayım yediğim de yarıyor çocuğa zaten elhamdülillah
Gldekpnci zlmchnklc ilk 3 ay çok hızlı kilo aldım iştahım çok açıktı sonra ki dönemde almamaya başladım 21+3 bebeğim 450 gr
busragil zlmchnklc 33+4 teyim, hic bulanti yasamadim, direkt kilo almaya basladim, aslanlar gibi +18 kg aldim😁 60 dim 78 oldum bence 83 le falan doguma giderim, yine olsa yine yerim ahshshdjd.