Hurmuz16 Mahirin-annesi1 küvezde kalma ihtimali yok şükür Şuan 35 hastalıkken gittiğimde kilosu 3200 dü çünkü 3 hafta önden gidiyor
Mahirin-annesi1 Hurmuz16 maşallah 🥰 bende şuan 34+5 im ama dayanamıyorum artık valla doktora alsak 36 gibi dedim yok 38 de diyor ondan sordum
zge13 Hurmuz16 benim de baştaki ölçümlerle 3,5 hafta önden gidiyor ama doğum tarihi vermedi 35. Hafta içinde gitmiştim 15 güne gel dedi kafa çevresi 36 hafta ile uyumlu durumda 5 gün kadar ilerde acaba dikkatsizce mi karar verdi içime kurt düştü şimdi
ilkay_01 Kalbiimde2can maşallah subhanallah 🌺❤️🧿 normal doğum sonrası ne kadar bi sürede kendinize geldiniz vajinanız eski haline geldi mi bende haftaya normal doğuma gireceğim inşallah ama doktor 4 5 dikiş olur dedi
Kalbiimde2can ilkay_01 sagol canim umarim bu dogumumda ilki gibi kolay ve hizli olur🙈 Benimde dikislerim vardi ama inan ne kadardi bilmiyorum nerdeyse 7 sene gecti üzerinden🤭 ama ben hemen ayaklandim yani dikisler falan zorlamadi hic cok sükür vajinamin normale dönmeside 2 ay sürdü canim
Hurmuz16 Mahirin-annesi1 anladım canım demekki doğum olması için sebeplerin yoktur ysa canım benim sancılarım ağrılarım var bide doğum pozisyonuna yerleştiği için alıyor doktorum
Kbraa72 Hurmuz16 ben 35+4 üm sancılarım var nstde de çıkıyor bebeğim doğum pozisyonuna girmiş ilk gebeliğim yatış önermişlerdi hiç açılmam yok ama sancılar var beni de sezeryana alma gibi bi durum olur mu sizce siz de bu şekilde miydiniz
-Bal123- SCA Oğlumu 39+6 da kucağıma almıştım şimdi 34+2 haftalık hamileyim ne zaman gelmek isterse küçük hanım 🌺
Hurmuz16 Mahirin-annesi1 büyük ihtimalle canım yalancı sancılar doğum yaklaştıkça oluyor bunlar normal
ilkay_01 Poyrazlina12 merhaba normal doğumdan memnun musunuz kaç dikişiniz vardı vajinanız eski halini aldı mı? Bende normal düşünüyorum ilk gebeliğim
Hurmuz16 Kbraa72 hayır canım benim ilk doğumumda sezeryan olduğu için Buda sezeryan olmak zorunda ama sizin bebiş normal Doğum pozisyonunda ise açılmanız varsa normal doğum yapabilirsiniz bence bi doktorunuzla konuşun derim
Kbraa72 Hurmuz16 anladım teşekkür ederim sancılarım var ama açılmam olmuyor hiç yatış önerdiler bu gidişle yatıcam zaten çok sancım var
Hurmuz16 Kbraa72 aynı hafta aynı gündeyiz bende 35+5 im şuan çok normal yalancı sancılar başlıyor artık doğum yaklaştıkça baskı ağrı sancı kasılma çok normal canım
Kbraa72 Hurmuz16 öyle mi yatış verilince biraz tedirgin oldum acaba erken mi doğum olacak diye teşekkür ederim 🙂
Poyrazlina12 ilkay_01 ya vallahi sizi korkutmak gibi olmasın ben suni sancı ile zaten doğum yaptım vajinam eski halinden çok değişti sarkıntılar oldu yani
Poyrazlina12 ilkay_01 bilmiyorum ama benim hem içten hem dıştan dikişim vardı ebelere bile soramadım yani bu ne diye eve gelince dikişim olduğunu gördüm çünkü hem yaşımın çünkü hem yaşımın verdiği şey 19 yaşında anne oldum hiçbir şey bilmeden normal doğum yaptım