Poyrazlina12 ilkay_01 bilmiyorum ama benim hem içten hem dıştan dikişim vardı ebelere bile soramadım yani bu ne diye eve gelince dikişim olduğunu gördüm çünkü hem yaşımın çünkü hem yaşımın verdiği şey 19 yaşında anne oldum hiçbir şey bilmeden normal doğum yaptım
Kbraa72 Hurmuz16 öyle mi yatış verilince biraz tedirgin oldum acaba erken mi doğum olacak diye teşekkür ederim 🙂
Kbraa72 Hurmuz16 net bir şey söylemedikleri için kafam karıştı sancıların yüksek ve düzenli takip amaçlı yatış öneriyoruz dediler ama idrar ve mantar enfeksiyonum da var bunlar tetikleyebilir mi diye sordum olabilir dediler
AdrianaJelly Oykum_06 gebelik tansiyonunuz kaçıncı haftada çıktı bir de kaç çıkıyordu tansiyonunuz? Tedavi amaçlı bir şey yapılıyor mu?
Hurmuz16 Kbraa72 onlar bende de var doktorum onlarla alakalı bi sorun olmaz dedi bende sadece kaşıntın ve yanman olur dedi bana
Mrvctn Anneler bir şey sormak istiyorum, Bu nstde sancı çıkmayıp evde sancılanma durumu oluyor mu? Yani sancı dediğimiz şey kalıcı bi durum mu arada bir gitme durumu oluyor mu?
Kbraa72 Hurmuz16 zaten aylardır var neden şimdi böyle bi etki yapsın anlamadım doğuma yaklaştım belki de sancılar erken başladı
Oykum_06 AdrianaJelly 20 haftalık iken gebelik tansiyonum vardı. 19 görüyordum doğum esnasında 20 gördüm 🫠🫠 tedavi amaçlı alfamet vermişti dr onu kullandım
Hurmuz16 Kbraa72 büyük ihtimalle oda olabilir doktor kontrolüne ne sıklıkla gidiyorsun peki doktorunlada konuşmalısın
zge13 Hurmuz16 benim de baştaki ölçümlerle 3,5 hafta önden gidiyor ama doğum tarihi vermedi 35. Hafta içinde gitmiştim 15 güne gel dedi kafa çevresi 36 hafta ile uyumlu durumda 5 gün kadar ilerde acaba dikkatsizce mi karar verdi içime kurt düştü şimdi
Hurmuz16 zge13 yani Şuan bilemedim canım 3 hafta önden gidip nasıl gün vermemiş onu anlamadım yada iyice ölçümlerim yapmamış onuda anlamadım
Brn_cnn SCA oğlumu 40+1de suni sancısız epiduralsiz tamamen normal doğum yaptım 😂 Şimdi 13haftalik hamileyim bakalım bu bebiş ne zaman gelecek