Burnumageliyoduslkmsn yagmur089 meva cennet isimlerinden bir isim canım cennetul meva diye geçer kuranı Kerim’de geçiyor kelime manası sığınılacak yer demek bu arada isim arayışındasin netten çok bakma çünkü ful uydurma
yagmur089 Burnumageliyoduslkmsn aynn anlami gzl bsy olmasini bide kuranda gecen olmasini cok istiyorum meva da gzl bi isim
yagmur089 sevgizzet yani bende oyle diyorum koyarsam hz fatma annemizin adini koyarim dedim senin annanen olarak degil dedim
_brcu88_ yagmur089 aynen kızıma bende Zümra koyacağım çok güzel isim çok seviyorum ben 😘🥰sadece Zümra olacak benimkisi
_brcu88_ yagmur089 Allah’ım yaa ne alaka anlamıyorum bu erkekleri kendi annesinin adını istese anlayacağım da didisinin didisi …saçma da yanına güzel bir isim eklersin sen kendin o isimle seslenirsin bebeğine
yagmur089 _brcu88_ aynn oyle yapcam canim oglumdada aynisini yapti dogduktan snra ne olcak die sordu bna o ismi koydu bunda da sinir etmek amacli mi yapiyor napiyor bilmiyorum
Azra00 yagmur089 Fatma Rima, Fatma Nare, Fatma Zeren, Fatma Zerda, Fatma Duru, Fatma Miray, Fatma Ecem, Fatma Rasel, Fatma Nilay, Fatma Hazal
Htcdgrl sevenanne yagmur089 bende eşimin vefat eden annesi fatma koyacağım yanına da meva ismi cok yakısıyor
_brcu88_ yagmur089 tamam olsun de bakalım nebilim anne ismi isteyeni duydumda aannanne ismi isteyen erkek pek duymamıştım birde şimdi herkes kendi istedigini koyuyor genelde yaa bizim buralarda öyle çok nadir ebe dede ismi koyma ben zaten isim koymaya karşıyım aile ismi sevmiyorum da …farklı olsun benim istediğim olsun 😂
_brcu88_ yagmur089 Ceylin de olabilir anlamı çok güzel onunda cennetin kapısı cenette açılan kapı diye biliyorum 😘
yagmur089 _brcu88_ aynn oyle bende aile ismi koymayi hic istemiyorum ya hafsa da varda uyuyotmu sizce
yagmur089 _brcu88_ aynn hafsa da gzl isimde bakalaim ogluma isimleri yazayim cektireyim hangisi olursa o olcak inşallah