Buustncr yagmur089 arapça bir isim. Onurlu şerefli demek. Ben de kuzenimden duymuştum hoşuma gitti. Önereyim dedim 🥰
Uykusuzannee yagmur089 benim kızımın adı iki yaşında FatimatûlZehra benim de eşim çok istediği için kırmak istemedim koydum herkes çok beğeniyor ama şimdi nasipse ikinci diyorum buda bana ait ☺️
__mom1 Fatma benim de babannemin ismi yani ama artık anneanne babaanne ismi yani çok demode. Bence böyle isimler çocuklara yakışmıyor. Tabi herkesin kendi görüşü ama sen istemiyorsan biraz daha diretmelisin
Uykusuzannee __mom1 bence öyle değil yani direk böyle açıkça demeniz hoş değil en azından anlamlı isimler . Koyduğumuz isimler sirayet ediyor kişiliklerine günümüz isimlerinin çoğu anlamsiz eskiden gelen isimler daha anlamlı en azından
__mom1 Uykusuzannee herkesin kendi görüşü ama soruyu soran kişi bu ismi koymak istemediğini eşinin zoruyla koyduğunu yazmış. Kendi isteğiyle koyan birisine bu yorumu yapmam zaten. Ama çocuğun her şeyini biz çekiyoruz bizim istemediğimiz bir isim de olmamalı diye düşünüyorum.