ikranurkutay cahilelafanlatamazsinyorulmaa inanmamak değilde kuzum heycandandir çünkü ilk defa yapıyordum Allah razı olsun canım🥰
cahilelafanlatamazsinyorulmaa ikranurkutay işte bu yüzden reglin bittiği gün başlamak gerekiyor çünkü erkenden yumurtlama da görebilirsin
ikranurkutay cahilelafanlatamazsinyorulmaa açık kahve rengi kremsi sarı renkle birlikte geldi şuan sanki yok gibi
cahilelafanlatamazsinyorulmaa ikranurkutay eğer devam ediyorsa her ihtimale karşı bir doktora git yarın 19 Mayıs resmi tatil var istesende gidemezsin😬
Aysel_krdg ikranurkutay düzenli gittiğin bir doktorun varsa Danışmanı öneririm canım yerleşmede olabilir başka birşeyde yada acile git kadın doğum aciline progestan verirler
ikranurkutay cahilelafanlatamazsinyorulmaa canım gitti leke geri endişelendirdi beni pazartesi doktora söyleyeyim ama
cahilelafanlatamazsinyorulmaa ikranurkutay tekrar olursa ve şüphelendirici gibi olursa kesin bir doktora git yarın doktorlar izinli olsa bile aciller hep açıktır
ikranurkutay Egelikiz 3 gün değerlendir sonra 1 gün arayla yumurtlama gününün 12 yada 14 cü gün test yap
Egelikiz ikranurkutay Canım sen yumurtlamayı hergün mü değerlendirmiştin ben yumurtlama görmeden birgün önceden beri değerlendirdim yeterli olurmu bugünde gerekiyomu 😉
Esmer0 Esmer0 doktor demişti 5 gün sonra tekrar kan ver diye bugün biraz yoruldum sol kasıgım çok ağrıyor
Esmer0 ikranurkutay evet verdim çıkmadı doktor çok yeni olabileceğini söyledi 4.05 gün sonra tekrardan kan ver dedi o zaman her şey belli olur normalde test yapıyordum da hiçmıyordu şimdi silik çıkıyor o korkutuyor işte beni sol Kasıgım çok ağrıyor