myangelson ikranurkutay güzel haber 😌 o zaman sen 1 haftaya keseyi görürsün 😊 kaç haftalık gözüküyor sata göre
ikranurkutay myangelson doktor üç haftalık dedi ama neye göre dedi bilmiyorum canım benim🤍çok teşekkür ederim 🥰
myangelson ikranurkutay adet tarihine göre demis canım sen erken mi yumurtlama olmustu yoksa unuttum 😅
myangelson ikranurkutay aaa sen 10. Gün yumurtlama yakalamissin erken yumurtlama o yüzden bebiş 3 haftalık çıkıyor adet tarihine göre 😅
myangelson ikranurkutay vay be işte uygulamalara göre 14. Gün falan gözüküyor halbuki baksana normalde daha erken olmuş 😊 hayırlısı olsun güzel sonuçları aldın bak 🤍🤍
cahilelafanlatamazsinyorulmaa ikranurkutay testini gördüğüm de demiştim yumurtlaman oldu diye ama bana inanmamıştın o zaman kız 🤭😃
ikranurkutay myangelson rabbim tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️ sağol canım benim 🥰
Egelikiz Kizlar sizce bu yumurtlamami bugün yogun beyaz Uzayan akintimda geldi Dün aksam degerlendirdik yarin degerlendirsek olurmu 😉 Bu elimde son Kalan bir gebenin günlügü testi bu ayda degerlendireyim dedim iki Aydir olmadi Hayirlisi artik 🤲🏻❤️❤️
Egelikiz ikranurkutay Yumurtlama mi canim sence biraz daha Koyumu olması gerekiyo 😍Hayırlı olsun canım postunu okudum seninde Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻❤️❤️
Aysel_krdg ikranurkutay düzenli gittiğin bir doktorun varsa Danışmanı öneririm canım yerleşmede olabilir başka birşeyde yada acile git kadın doğum aciline progestan verirler
ikranurkutay cahilelafanlatamazsinyorulmaa açık kahve rengi kremsi sarı renkle birlikte geldi şuan sanki yok gibi
ikranurkutay cahilelafanlatamazsinyorulmaa inanmamak değilde kuzum heycandandir çünkü ilk defa yapıyordum Allah razı olsun canım🥰