Esmer0 ikranurkutay  önceden ışık tutup görmeye çalışırdım şimdi tutmadan da görebiliyorum
Sibel_gedik ikranurkutay evet cnm resmî tatildi , aciller açık , pazartesi kaldı 🙂☺️ ama test yaptım daha koyu çıktı , ilk yaptığım silikti🌸
ikranurkutay Esmer0 inşallah canım tekrardan test ver bakalım inşallah bebiş tutunur simsikı sana🤲🏻🌷♥️
ikranurkutay Sibel_gedik maşallah canım benim pazartesi bende vercem inşallah güzel yükselmiştir 🤲🏻🌷♥️
Sibel_gedik ikranurkutay bende pazartesi vericm cnm , aynen göğüs ucum çok sızlıyor kopuck gibi, bulantı henüz değil de . Halsizlik, koku ve uyku modu başladı☺️ sende başladımı belirtiler cnm
ikranurkutay Sibel_gedik benim göğüs ucu çok az ağrı var ama aşırı dolgunlasmadı aynilari bendede var kasık batmaları devam ediyor akıntı da bel ağrısı var çok ayakta kalınca belim kopacak gibi
Sibel_gedik ikranurkutay ay neden oluyor bu kdr bel ağrısı ilk gebelikte yoktu mesela düşükten sonra mı oluyor ki bu kadar bel ağrısı acaba, yoksa gebelikten mi anlayamadm sanki 8 aylık hamileler gibiyim vücudum kalkmıyor
ikranurkutay Sibel_gedik benimde öyle canım doktora şöyle vitamin takviyesi veriri bana verdi bir an hafifliyor gibi geri tekrar devam ediyor 🥰🤦🏼♀️
Egelikiz ikranurkutay Canım sen yumurtlamayı hergün mü değerlendirmiştin ben yumurtlama görmeden birgün önceden beri değerlendirdim yeterli olurmu bugünde gerekiyomu 😉
ikranurkutay Egelikiz 3 gün değerlendir dim yumurtlama görmeden 1 gün öncesinde olmuştu catlamada değerlendirdim sonran 1 dolu birboş şeklinde gegerlendirdim canım😊
ikranurkutay Sibel_gedik canım gebesin zaten önemli olan sımsıkı tutunsun bende korkuyorum inşallah değerin güzel yükselir benim hiç göğüs hassasiyetim yok neden acaba diyer gebeliklerde olmuştu☺️
ikranurkutay Sibel_gedik canım kan verdinmi betan kaç cıktı🥰 benimki 2500 cıktı 4 haftalık dedi haftaya kese gözükecekmiş♥️
Egelikiz ikranurkutay Anladım canım benimde öyle yumurtlamadan bir gün önce değerlendirmiştik ertesi günü gördüm koyu çizgiyi nasip olursa bugünde değerlendircez hayırlısı artık Dua edin benim içinde Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı güzel haberler almayı 🤲🏻❤️❤️ Bebeğini hayırlısıyla saglıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim 🤲🏻❤️❤️senin adına coook sevindim canım 🥰🥰
Sibel_gedik ikranurkutay cnm bende de yok ne acıma ne şişlik , sadece ucu sızlıyor . Her gebelik bir olmaz ki , kasım ayında ki gebelikte ağzım yüzüm değişmişti, şimdi net belirti bile yok. Değerinde güzel artmış zaten telaş yapmayalım , tevekkül 🤲🌸🙏🏼