tatlibekleyis ZeyooZ canım bende dün nts de sancim çıktığı icin alttan muayne edildim lekelenmen olabilir dedi doktorum ama bildiğin kanamam oldu çok sürmedi akşam geçti ama rahatsız da oldum dün çok bu gün sabah afedersin sümüksü katı bir akıntı geldi birazı kahverengi geri kalan büyük bölümü krem rengiydi kahverengi olan dün olan kanamadan dolayı içerde kalandır diye düşünüyorum ama krem rengi akıntı nisan olabilir mis baya arastirdim bazılarında kanlı bazılarında kansız gelirmiş bakalım bekliyorum 39+1 günlüğüz
Gul_hamad ZeyooZ ayni haftadayiz ve su an ayni seyi yasiyoruz)) bende aksam 9 gibi doktordan geldim pembemsi su gibi geliyor,adet olacagin ilk gun nasil oluyor aynen . Aradim normal dedi ama agrim var yururken. 18ine gun verdi eger gelmezse oglum suni verecek
ZeyooZ Gul_hamad bana da ctsi gel bakalım o zamana kdr gelmezse suni veririz dedi. Peş peşe doğurcaz o zaman ☺️
mucizem61 bende 37+1 günlüğüm yarın kontrolüm var doktorum yarın için çatı muayenesi yapıcaz demişti insallah sorunsuz atlatiriz
ZeyooZ mac valla ben de korkmadım değil. Hatta o esnada ah uh ettim sonra da utandım buna bu kdar kıvranırdam ben nası doğuracam dedim 😕 ama bence bu zaten ağrılı bişey genelde inasanların dediğine göre
Acuka ZeyooZ 1 cm acılmam varmıs catımda uygunmus normale ve rahımde yumusamıs 1 haftaya kalmaz dogurursun sen dedı 😄
Acuka ZeyooZ ay heycan yaptım bak 😁 3. Alttan muayanem yalnız ama bu sefer doktor gelsın dıye bırsey mı yaptı naptı yuruyemıyom agrım var 😆
ZeyooZ Acuka 3. Müüü ay kabusum oldu bu muayene yaaa 🤦🏼♀️ Umarım bi daha gerek kalmadan doğururum😂 dün benim de ağrım vardı hala lekeler de devam edio doktor normal dio 🤷🏼♀️
Acuka ZeyooZ bence kurcalıyolar gelsın dıye dıgerlerınde hıc boyle olmadm bu sefer cok agrım oldu hele dogum anında cok kotuymus ben ondan korkuyorum tam sancı geldıgınde bakıyolarmıs 😣
ZeyooZ Acuka ay demeeeee 😣 hiç istemiorum bi daha bakmasın 😞 bana da dün dedi zaten uyardım biraz bi kaç güne gelebilir dedi nası oluyosa
Acuka ZeyooZ benden gelmedi bak bırsey ay valla analık zor yaaa dogursakda bız de baslıklar atabilsek suraya 😏
ZeyooZ Acuka ya valla zormuşşşş. Bana birisi bunları anlatsaydı belki hamilelikten korkar kaçardım bile 🙈 bak doktora falan gidersen haber verrr
Sarella ZeyooZ bence sancınız geldiğinde Doğum başlangıcıdır sancınızı bekleyin derim ama yoğun kanama görürseniz de iyi değil danışın mutlaka doktorunuza İnşaallah saglıkla kucağınıza alırsınız