ZeyooZ Acuka ayyy ben de o zaman sancım başlarsa yazıyım🙈 arada bi bişeyler giriyo sancı gbi , bi anda karnıma ağrılar giriyo, kalbim hızla atmaya başlıyo umarım bayılıp kalmam heyecandan 😂🙈
Acuka ZeyooZ acı cekmek ıcın dort gözle bekleyen bız varız herhalde 🤣 ay gece ikimizde gıderız doguma ınsAllah amin 😄
ZeyooZ Acuka yaaaaa gece gitmesek hava pek soğuk🙈😂 sabah gidelim bari amin!! Benim kasılmam var sanırım yaa bişiler oluyo karnım taş gibi ve nefes almakta zorlanıyorum 🙄
Acuka ZeyooZ Allahım dua saatıne denk geldı galıba duamın bu kdr tesir edecegını bılemedım 😁 kız hanı bekleyecektın benı sendemı brütüs 🤣
ZeyooZ Acuka yok yokkkk bekliyorum burdayım 😂 sancım falan yok da bebek bi garip haller içinde🙈 sen hangi şehirdesinn
ZeyooZ Acuka ay yakiniz 🙈 ankaradayim havalar sogudu yaa o yuzden gece olmasin diyorum bi tarafimiz donar😂
Acuka ZeyooZ haha malesefkı gece tutuyo sancı valla tutsunda artık gece gunduz kar don yagmur camur farketmez 😁
Acuka ZeyooZ ayyy inşaAllah 🙇♀️ bende 2 gundur uyuyamamstım dun adacayı ıctım dogurayım dıye dahada harıka uyku cektim 🤓
Haribo Catimda çok ağrı oldugu için 36+4de cati muayenesi oldum. Açılman yok ama bebek baya baskı yapıyor dedi. Heyecandan ve cati stresinden sormayı unuttum. Sizce doğum yakın denilebilir mi böyle bir baskıda?
ZeyooZ Haribo benim de yaklaşık 36dan beri çok baskım var ama hala bekliyorum 😕 bilmiyorum ki canım yaa ama açılma yoksa pek de yakın değildir