Turna44 busratekcn ben cm si nereden bakılıyor bilmiyorum doktor da birşey demedi sadece kilosunu söyledi
Turna44 Tugrann-annesi0404 araları ne kadar diğeri ile. Ben 10 sene ara verdim. İnan ilk gibi heyecanlıyım. ☺️
Turna44 Minnak-9 aslında ben kilolar gitmesin istiyorum. 44 ile hamile kalmıştım çokk zayıfım şimdi iyi oldu hatta keşke 10 kg de alsam keşke diyorum. 😀
Turna44 Ruhsuz bebeğin kilosu iyiyse olsun annenin kilosu çok da önemli değil İnşallah canım hepimiz Burdan birgün bebişlerim izi kucagımaza aldığımızı paylaşacagız ☺️
Ruhsuz Turna44 19+6 da 300 gr boyu 21 cm demişti doktorum ,ben de erken haftalarda şeker çıktığı için fazla yiyemiyorum o yüzden kilo almıyorum diğer kızımda da 75 ile hamile kaldım 69 ile doğuma girdim bebeğim 3 kilo doğmuştu 🥰
Deig @Turna44 Bizde 22+0 olduk. Cinsiyet kız. 21+4 de detaylıda 410 gr dı. Yaklaşık 2 hafta öncede tetenoz aşısı yaptırdim. Mide bulantılarım malesef devam ediyor 1- 2 kilo kadar aldım. Hepimiz sağlıcakla kolaylıkla vakti zamanında kucaklarımıza alalım 🙏🥰
Turna44 Deig çok zor mide bulantısı benimki 13. Haftada son buldu ama işkence gibiydi yaaa. İnşallah seninki de geçer
Deniz48 Turna44 23.haftadayım ve bizimde kızımız oluyor.zaten 3yaşında olan bir kızım vardı şimdi diğer börülcemizde gelirse hayallerimize kavuşucaz insallah🧿❤️60 ile hamile kaldım.63.5 kiloyum.insallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız yaveularımızı kızlar🙏💙
Turna44 Deniz48 çok almamışsın kilo. Ay ne güzel 2. De nasip olmuş bende hep kızıma Bi kız kardeş istedim nasip oldu ama araları 12 yaş benimkileri 😀
Derya03 Turna44 hoşbuldum teşekkür ederim iyi Allah’a şükür sıkıntımız yok oğlum olacak ikinciye detaylıya girdik bı sıkıntımız çıkmadı Rabbime şükür
Turna44 Gizemmiray35 bende ekimde 32 olacam ama sen erken evlendin sanırım. 4. Düşünüyorum sun ben düşünüyorum 😀
Turna44 Totanseyma güzel düşün canım inşallah bişey olmaz sarklaj lı olupda bir çok kişi var sağlık lı doğum yapan.. Hayırlısı olsun sen ve bebeğin hakkında