Turna44 Totanseyma güzel düşün canım inşallah bişey olmaz sarklaj lı olupda bir çok kişi var sağlık lı doğum yapan.. Hayırlısı olsun sen ve bebeğin hakkında
Totanseyma Turna44 inşallah canım bi tane erken doğumum var 24. Haftada o yüzden korkuyorum aynı şeyleri yaşayacam diye
Turna44 Gizemmiray35 bende ekimde 32 olacam ama sen erken evlendin sanırım. 4. Düşünüyorum sun ben düşünüyorum 😀
Gizemmiray35 Turna44 evet ben çok erken evlendim Allah nasip kısmet ederse sağ Salim bu kızımıda doğurursam tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum sezeryanda benden bu kadar ☺️
Turna44 Gizemmiray35 sezeryan öyle çok olunca sıkıntı benimki normal ikisi de buda ne olur bilmiyorum artık
Ruhsuz Turna44 19+6 da 300 gr boyu 21 cm demişti doktorum ,ben de erken haftalarda şeker çıktığı için fazla yiyemiyorum o yüzden kilo almıyorum diğer kızımda da 75 ile hamile kaldım 69 ile doğuma girdim bebeğim 3 kilo doğmuştu 🥰
Turna44 Ruhsuz kız cm yi doktor mu söyledi sana bana boyunu söylemedi kagıtta da bulamadım nerde yazıyor.
Ruhsuz Turna44 evet doktorum söyledi boy uzunluğu ultrasonda fl yazan değeri 7 ile carpacaksin diye biliyorum EFW de kilosu
Turna44 Deniz48 çok almamışsın kilo. Ay ne güzel 2. De nasip olmuş bende hep kızıma Bi kız kardeş istedim nasip oldu ama araları 12 yaş benimkileri 😀
Turna44 Deig çok zor mide bulantısı benimki 13. Haftada son buldu ama işkence gibiydi yaaa. İnşallah seninki de geçer
Turna44 Gizemmiray35 aminn inşallah. Kız ara verince de güzel oluyormuş. Bu bebiş bizi ilk gibi heyecanlandırıyor. Çünkü 4 kişi birden sabırsızlıkla bekliyoruz 😀 sizde de öyle mi oldu
Gizemmiray35 Turna44 aynen bizde öyleyiz ilk gibi ultrasona öyle bi bakmışım ki doktor dedi ilk çocuğunuz mu aynı heyecan hatta sanki yaş ilerdikçe daha farklı oluyor