nebusss Turna44 21+5im bende dün detayli usg yaptirdim oglum olacak cinsiyeti 14 haftalikken ogrenmistik. 6 kilo aldim insallah cok kilo almam yediklerim bebise gider 😅😅
Turna44 nebusss ben aslında aldığım kilolar gitmesin istiyorum. 44 ile hamile kaldım şimdi 52 kg oldum. İnşallah 10 kg daha alırsam doğumdan sonra gitmesin öyle kalayım istiyorum. Çok zayıfım normal de
Turna44 busratekcn ben cm si nereden bakılıyor bilmiyorum doktor da birşey demedi sadece kilosunu söyledi
birannis_ Turna44 tşk ederim canım kimyasal gebelikti o yüzden düşük oldu Allah sağ Salim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Shibalba Turna44 iyiyiz şükür🌸 Önceleri kanama yaşadım, yoğun bir kanama 13,14,15. Haftalarda inanılmaz bir mide bulantısı Ama şimdi çok daha iyi 🙏🤍 Sen ve bebişin de iyisinizdir umarım
Minnak-9 Nazlicannn196 aaa benimde adım nazlı 😁☺️ ne belirtilerin var şuan 😍ayakta kalınca ağrıların oluyor mu karnın çok geriliyor mu 😁
Nazlicannn196 Minnak-9 Yürüyüş çok yapamıyorum sürekli karnıma ağrı giriyor bebeğim aşırı hareketli gecesi gündüzü yok onun kendini germesinden gece uykularım haram oldu aşırı miğde yanmam var bel ve sırt ağrılarından 5-6 yastıkla yatıyorum bacak kramplarım başladı ve aşırı ödem tutup şişiyorum neyseki 4 kilo aldım şimdiye kadar biraz zor geçiriyorum bende 🥺😅
Turna44 Minnak-9 aslında ben kilolar gitmesin istiyorum. 44 ile hamile kalmıştım çokk zayıfım şimdi iyi oldu hatta keşke 10 kg de alsam keşke diyorum. 😀
Ruhsuz Turna44 21+5 artık 22 diyebilirim nasipse 🥰🤲 74 ile hamile kaldım halen 74 kiloyum hiç kilo almadım henüz ,4 Mayıs detaylı var nasipse kız bebişim 💕Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun 🤲🤲🤲
Turna44 Ruhsuz bebeğin kilosu iyiyse olsun annenin kilosu çok da önemli değil İnşallah canım hepimiz Burdan birgün bebişlerim izi kucagımaza aldığımızı paylaşacagız ☺️
Turna44 Tugrann-annesi0404 araları ne kadar diğeri ile. Ben 10 sene ara verdim. İnan ilk gibi heyecanlıyım. ☺️