Glfdnkygsz Hilalll28 ben bugün girdim detaylıya 22+0 441 gr, normal bence kilosu doktor herşey yolunda dedi
Aysearjen47 birannis_ bende bugün 22 haftalık oldum sizin hareketleri nasıl hergun düzenli hissediyormusunuz
birannis_ Aysearjen47 gün içerisinde ayakta olduğum için ara ara oturduğumda uzandığımda hissediyorum özellikle gece daha çok hissediyorum
Aysearjen47 Kumsala bende bugün 22 haftalık oldum pek hissetmiyorum bazen uzandigimda hissediyorum o kadar
pinkioctober 3Tospikannesi 21+2yiz bizde😁 52 kiloyum hiç kilo almadım hareketlerini ne kadar hissediyorsunuz
3Tospikannesi pinkioctober kasıklarımda çoğunlukla hissediyorum sert değil ama yumuşak tekmeleri hissediyorum çok şükür siz peki 🥰
___ozlm___ pinkioctober benimde 2. Oğlum geliyor. Sağlıkla kolaylıkla gelsin kuzucuklar 67 kiloyla hamile kaldım şuan 74 üm
buSra-Gny Bizde 22 haftalık olduk sadece 3 kilo aldım :) oğlumuz geliyor inş dün tetanoz aşısı ilk dozumuzu olduk
Turna44 Tucemsiiii aynıyız bende tm 22 Burdan haberleşelim hep. Doğuma kadar bakalım sırayla ilk kim doğuracak. Detaylıyı da bu gün yaptırdım ben. Çok güzel oluyor herşey ini tek tek söyledi😍
Mervvvever Turna44 tabiki evet detaylı yaptırdim 19 haftada gitmiştim kalbini göstermedi pozisyon dan dolayi 22. Haftada tekrardan gittik şükür bi sorun çıkmadı siz yaptırdınız mı
pinkioctober 3Tospikannesi ben 1 aydır hissediyoeum nerdeyse. Başlarda nabız gibiydi ama şimdi bazen dışardan da görülüyor☺️
Turna44 Mervvvever evet ayy keşke hep imkan olsada gitsem heryerini net şekilde gösterdi çok keyifliydi çok şükür bizede Bi sıkıntı yok
3Tospikannesi pinkioctober çok güzel bir duygu ☺ benim kuşum 28 cm 347 gramdı 20.haftada sizin bebişin boyu kilosu nasıl