Hayrnnisaors97 Ayselll5 bizimle aynı olan bi kişi daha hepimiz aynı gün doğum yaparsak toplanalım aynı postun altına 😃
Makedonsko_devojce1213 Son adet tarihi 11 Ocak tahmini doğum tarihi 18 ekimi gösteriyor kızım geliyor 🌸👶🏻🐣 Hepimizin bebeklerimizi Sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin Allah’ım 🤲🏻
Nanelimonn Makedonsko_devojce1213 benımde son adetım 11 ocak . Cınsıyetı 125 te doktor buyuk ıhtımal erkek demıstı. Yarın tekrar gıdecegım netlestır ek ıcın. Sız kesın ogrendınız mı kacıncı haftada nt soyledıler
Busrahazel Son adet tarihim 25 ocak. Doğum ekimin son haftasında olur herhalde. Cinsiyeti henüz öğrenemedim hayırlısıyla gelsin bakalım 😊
Kuzeymiraa Busrahazel sat aynı bizim 🙂 planlı sezeryan benim ekim 20 falan gözüküyor normal doğum olursa ekim sonu kasım başı olabilir sizin doktorum öyle demişti 🙏🏻
Sehrazatt ilknur_00 sat 18 Ocak tahmini doğum 25 Ekim görünüyor henüz cinsiyeti öğrenmedim hayırlısı olsun inşallah 🌸 sanırım Ekim ayının çoğunluğu kız gibi 😂
Agg0207 ilknur_00 21 Ocak benimde adet tarihim öyle hesapladı doktor pco lu olduğum için .20 Ekim gibi görünüyor benimde doğumum ama cinsiyeti ogrenmedik hala ama sanki kız gibi geliyor benim içimden
ilknur_00 Hizligonzales 10 Ekim benim doğum günüm 21 Ekim kızımın doğum günü bebisimiz de Ekim de doğacak bakalım 🥰 haftaya öğrenecez inşallah ❤️
eda_aras01 ilknur_00 14 Ekim ama sezeryan olacağım icin ekimin başları olur büyük ihtimalle öğrendim. Geçen ay %80 kız dedi :)
tazemommyy Makedonsko_devojce1213 12. haftada devletteki doktorum kız diye tahmin ediyorum dedi 13+4de özeldeki doktorum kesinleştirdi sen ne zaman öğrendin
Makedonsko_devojce1213 tazemommyy 14 +6 da öğrendim canm 50 kere sordum doktora bak eminmisiniz diye eminim kesin emin olmasam söylemem dedi etraftakiler kız geç gösterir erken göstermiş falan kafamı bulandırdilar
Hizligonzales ilknur_00 ins hayirlisiyla gelsin ne guzel hepiniz ekim bakalim erken gelmezse ekim ins oglumda ekimde normalde 2hafta erken dogdu Eylül dogumlu oldu eger aksilik olurda sezeryana donecek olursa zaten oglumun dogum tarihine denk getirtcem bende kizimi.
Hayrnnisaors97 Nurse_ benim de aynı öğrenince yazar mısın cinsiyetini çok merak ediyorum benim 15 gün randevuya 15 Ocak benim sat doğum da 23 Ekim görünüyor 😇
EsraEsres Hayrnnisaors97 benimde doğum 23 ekim görünüyor cinsiyet erkek. Keşke tanışsak ve bebişleri de tanıştırsak :)
tugce14_ Hayrnnisaors97 belli oldu canım erkek bebeğim:)öğrenmek için erken aslında doktor bana dna testi yaptır dedi o yüzden erken öğrendik
ilkmommylikheyecani Meralaslann1 merhaba bebeğimin cinsiyeti belli olunca yazarım demiştim size 🙈 bebişim kız benim ❤️❤️
elifserra00 ilknur_00 2 Ocak son adetim 9 Ekim doğum gözüküyor ama ilki sezaryen olduğu için bu da büyük ihtimalle öyle olacak 1 inde fln alırız dedi dr. Yanılma olmazsa kızım oluyor 🐣
Minik-anne06 elifserra00 sizinle ayniyiz uygulamaya gore ilk cocuk ama ben normal dogum istiyorum erken gelmezse tabi 😊sizin kiz mi erkek mi