Makedonsko_devojce1213 tazemommyy benimde aynı aynı gün doğum yapicaz nasipse Allah sağ sağlim kucağimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
Mama30 ilknur_00 benimde son adet tarihim 29 Aralık doğum tarihi 5 Ekim gösteriyor cinsiyet erkek sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🌸
DubleMomy ilknur_00 benim sat 24 ocak. 4 5 gun once erkek oldugunu öğrendik. Sezeryan olacağı için ekim 15den sonra herhangi bir günü konuşuruz dr ile
EbrKzlky ilknur_00 Benim Sat 7 Ocak🙈 Doktor 14ekime randevu verdi doğmadığı sürece 🙈 Ama ben eylül sonu doğururum diye düşünüyorum Oğlum 37.haftada doğmuştu çünkü 🙈 Haftaya pazartesi cinsiyetini öğreneceğiz nasipse ❣️🍀
Hayrnnisaors97 Nurse_ benim de aynı öğrenince yazar mısın cinsiyetini çok merak ediyorum benim 15 gün randevuya 15 Ocak benim sat doğum da 23 Ekim görünüyor 😇
tugce14_ ilknur_00 benim son adet tarihim 16 ocak , doğum 23 ekim gözüküyo ama bu tabi 40. haftanın tarihi ben 38. haftada sezeryan olurum 🫣
Brn_cnn tugce14_ benim de son adet tarihim 17ocak daha cinsiyet belli değil haftaici gidince soracağım. Ama geç döllenme demişti ilk doktorum acaba doğum tarihi ne Zaman olur ki
Hayrnnisaors97 Ayselll5 bizimle aynı olan bi kişi daha hepimiz aynı gün doğum yaparsak toplanalım aynı postun altına 😃
Makedonsko_devojce1213 Son adet tarihi 11 Ocak tahmini doğum tarihi 18 ekimi gösteriyor kızım geliyor 🌸👶🏻🐣 Hepimizin bebeklerimizi Sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin Allah’ım 🤲🏻
Nanelimonn Makedonsko_devojce1213 benımde son adetım 11 ocak . Cınsıyetı 125 te doktor buyuk ıhtımal erkek demıstı. Yarın tekrar gıdecegım netlestır ek ıcın. Sız kesın ogrendınız mı kacıncı haftada nt soyledıler
Busrahazel Son adet tarihim 25 ocak. Doğum ekimin son haftasında olur herhalde. Cinsiyeti henüz öğrenemedim hayırlısıyla gelsin bakalım 😊
Kuzeymiraa Busrahazel sat aynı bizim 🙂 planlı sezeryan benim ekim 20 falan gözüküyor normal doğum olursa ekim sonu kasım başı olabilir sizin doktorum öyle demişti 🙏🏻
Sehrazatt ilknur_00 sat 18 Ocak tahmini doğum 25 Ekim görünüyor henüz cinsiyeti öğrenmedim hayırlısı olsun inşallah 🌸 sanırım Ekim ayının çoğunluğu kız gibi 😂
Agg0207 ilknur_00 21 Ocak benimde adet tarihim öyle hesapladı doktor pco lu olduğum için .20 Ekim gibi görünüyor benimde doğumum ama cinsiyeti ogrenmedik hala ama sanki kız gibi geliyor benim içimden
ilknur_00 Hizligonzales 10 Ekim benim doğum günüm 21 Ekim kızımın doğum günü bebisimiz de Ekim de doğacak bakalım 🥰 haftaya öğrenecez inşallah ❤️