znkara Dfn511 ben predictor marka erken gebelik testi dışında erken gebelik testlerine güvenmiyorum benim kullandığım laboquik marka testler isterseniz onunla deneyebilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Dfn511 znkara ben yurtdışındayım o markaları bulmak zor bi tane alıp bu sabah yapmıştım ama çıkmadı pazartesi tekrar denicem agrılar devam ediyor
znkara minikmucizeemaak amin inşallah 🥰 söz vermiştim erken test yapmayacağım gecikmem olmadan diye yine dayanamadım 😂 neyseki kan vermemek için direniyorum 9 gündür😅 ama bu sürede kaset testlerle takip ettim çok şükür silikleşmedi koyulaşmaya devam ediyor inşallah sağlıkla benimledir 🙏🏻
znkara gakkoyengee Omermomm_ Violetaa Hmyraltnts minikmucizeemaak https://mutluresim.com/image/nC62WE Kan sonucum çıktı 🥹
minikmucizeemaak znkara Bende öyle söz vermiştim ama bende regliden 6 gün önce yaptım😂 O sözleri tutamadık olsun sağlıkla bizimle olsunlar da nabalım, iyi dayanıyorsun ben hemen kana koşmuştum 😂
minikmucizeemaak znkara Oda güzel tabi. Benim daha önce kimyasal geçmişi olunca kan vermeden artışı takip etmeden rahat edemezdim o yüzden o yolu seçtim 😂
znkara minikmucizeemaak benimde var ocak ayında o yüzden kan vermek yıpratıcı oluyor diye böyle bir yol denedim bu sefer 🙈pazartesiyi iple çekiyorum 🫠
minikmucizeemaak znkara Sağlıkla güzel haberler al inşAllah benimde pazartesi kontrolüm var bende pazartesiyi iple çekiyorum😊 Ama bence yine de kese gözükecek yeterlilikte değilse 2. Ye kan ver bence yine en iyisini sen bilirsin❤️
znkara minikmucizeemaak bakalım sonuç gelsinde bi doktorumlada görüşeyim nasıl yol izleyeceğimize karar veririz hayırlısı olsun 😊 sende güzel haberler al inşallah 💖
777gonul_ znkara ay tebrikler canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 ben postu yeni gördüm hiç tarihte bile bakmadım
Hmyraltnts znkara Aayyy hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınız yaa öğrenince bildirin lütfen meral ederimm
fbulut97 znkara ay canım postunu yeni gördüm çok çok sevindim ben de ilk silik çizgiyle adetime 5 gün kala öğrenmiştim şimdi 25 haftalığız o günler geldi aklıma🥹 sağlıkla gelsin inşallah💜🙏
Hmyraltnts znkara Yaaa sabah sabah aşırı mutlu oldum 🥹🥹 Hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin minik 🤲🏻🫶🏻