fbulut97 znkara ay canım postunu yeni gördüm çok çok sevindim ben de ilk silik çizgiyle adetime 5 gün kala öğrenmiştim şimdi 25 haftalığız o günler geldi aklıma🥹 sağlıkla gelsin inşallah💜🙏
Hmyraltnts znkara Yaaa sabah sabah aşırı mutlu oldum 🥹🥹 Hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin minik 🤲🏻🫶🏻
Matmazelbebi znkara Yaaa o zaman çok sevindim maşallah hadi gözünüzaydın inşallah sağlıkla gelsin 🎉🎉🧿🧿🥰
Halemsrl Ya canim hayirli olsun postuna yeni denk geldim :) bende seninle ayni durumu yasadim gecen hafta test yaptim ve sonra kan verdim positiv benimkide ama keseyi henüz daha görmedik sanirim cok erken
znkara Halemsrl doktorum cuma ya da cumartesi gel dedi ben salı günü gideceğim inşallah kalp atışınıda duymak için 🤗 sizin beta kaç çıkmıştı
Youngmotherr znkara devamlı takip ediyodum heyecandan kendi randevumu kaçırıyodum 😂 hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla getirsin 🤎
Halemsrl znkara ben yurt disi vatandasi oldugum icin henüz e devlet acamadim telefonda da bhcg degerini soramadim heycandan doktor gebesiniz dediginde:) bende bu cuma günü gidicem sen kac haftaliksin
Violetaa @znkara canımmmm çok tebrik ederim . Sağlıkla gelsin bebişinnnn inşallah 🙏 Bize de dua et olur mu 🥰🥰😍😍😍😘😘🥰😍 . Çok mutlu oldum valla Allah bekleyen herkese nasip etsin 🤩🥳
znkara Violetaa amin çok teşekkür ederim 🥰 allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah 💖
Halemsrl znkara ben gecen hafta carsamba günü evde test yaptigimda positiv cikti o gün doktora gidip kan verdim ve o hafta cuma tekrar kan verdigimde ikiye katlanmisti bhcg
znkara Halemsrl benim ocak ayında kimyasal gebeliğim vardı o yüzden kan vermek için bekledim evde kaset testle takip ettim koyulaşmasını yoksa 3+5 te öğrendim 😅
Halemsrl znkara anladim canim hayirlisi olsun insaAllah bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz:)