Violetaa @znkara tebrik ederim canım dağlıkla gelsin bebiş . Bende bekliyorum pazartesi test yapıcam yine benimde erken gebelik testi silik çıktı . Bakalım hayırlısı olsun inşallah
znkara gakkoyengee Omermomm_ Violetaa Hmyraltnts minikmucizeemaak https://mutluresim.com/image/nC62WE Kan sonucum çıktı 🥹
x_sena znkara benimde 2 günüm vardı yaptım çıktı ama kanı hemen verme regldan 5 gün sonra ver çünkü değerler düşük çıkıyor sürekli kan alıyolar biraz bekle derim
znkara x_sena postu geçen hafta cuma açmıştım şuan 3 gün gecikmem var kanı pazartesi günü vereceğim 🙏🏻
x_sena znkara yeni gördüm ama değerin 300 falan çıkar 1 hafta sonra versen kesede görülecek şekilde olur
znkara x_sena pazartesi günü 5-6 gün gecikmem olmuş olacak valla daha da bekleyemem 😅 kaset testler şuan kopkoyu çıkıyor zaten
Dfn511 Benim adetime de 4 gün var erken hamilelik testi yaptım bişey yok karnım ve kasıgım çok gena agrıyo ve ben sanki hissediyorum var gibi hayırlısı 🥲
znkara Dfn511 ben predictor marka erken gebelik testi dışında erken gebelik testlerine güvenmiyorum benim kullandığım laboquik marka testler isterseniz onunla deneyebilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Hmyraltnts znkara Aayyy hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınız yaa öğrenince bildirin lütfen meral ederimm