gakkoyengee znkara ben burdayım diye bağırıyor ama sen teste devam et gün gün koyulaştıkça zaten kimyasal olmadığına emin olursun şu an bile eminiz ama işte kimyasal geçmişinden dolayı tedirginsin anlıyorum ama şimdiden sevin 🌸❤️
znkara gakkoyengee aynen tekrar aynısı olmasından korkuyorum gecikmemin 6. Günü kanamam başlamıştı pazartesi günü de gecikmemin 5. Günü olacak o yüzden sabırla bekliyorum 🙏🏻💖
znkara gakkoyengee Omermomm_ Violetaa Hmyraltnts minikmucizeemaak https://mutluresim.com/image/nC62WE Kan sonucum çıktı 🥹
Yoncaburak znkara benımde regl 1 gün gecınce yapmıştım hep tekti karbonat testi yaptım o pozıtıf di sonra dayanamayıp kan verdjm pozıtıf gelmıstı smdi 29 haftalığım 😂🥰
Dfn511 Benimde adetime 5 gün var ama karın kasık bel agrısı var ekstra bugün bi de göbekten agrı başladı erken test mi yapmıştınız normal teste çıkmaz demi
znkara Dfn511 normal kaset test yaptım ben göğüs hassasiyetiyle anladım tabi yanında bel ve kasık ağrısıda vardı
Omermomm_ znkara bende seni düşünüyordum kaç gündür hesabını da bulamadımm ayy hayırlı haberlerle gel inşallah 😍
znkara Omermomm_ profil fotosunu değiştirmişsin sende bende seni zor buldum 😂🙈 inşallahhh zor bekliyorum içim içimi yiyor kan vermek için 🥹
Omermomm_ znkara bilseydim değiştirmezdim tüh😁valla bende heyecanla bekliyorummm ama zaten belli bebişin olduğuu 😘