Mvlna znkara çook slik bi çizgi adetinden ne kadar geçdi? Bir-kaç gün sonra yeniden yap hamileysen günü-günden rengi belli olur
znkara beyzanurk2502 adet gecikmeme kadar kaset test tekrarlayacağım öyle kan vermek istiyorum üzülmemek için 🙏🏻💖
Tugcecan26 znkara znkara hahahahah 2 ay boyunca bende böyleydim insan biraz paranoyaklaşıyor sanırım. Sabaha erken tespit testlerinden yapmanızı tavsiye ederim daha net olur sizin için
znkara Tugcecan26 erken gebelik testi yok kaset test var ama gecikmeme kadar onlarla takip edicem inşallah 🙏🏻
Altuniza Bende böyle çıkmıştı. ilk hissettiğim zaman negatifti ama içimdeki şüphe hiç geçmedi bu da erken bir test mesela günüme daha vardı. Eğer doğruysa sağlıkla kavuşun inşallah 🙏
znkara Tugcecan26 Fuhrer Omermomm_ https://mutluresim.com/image/tRLwq Son durum 🥹 pazartesi kan vereceğim galiba bu saatten sonra kimyasala dönmez 🙏🏻
Omermomm_ znkara bende seni düşünüyordum kaç gündür hesabını da bulamadımm ayy hayırlı haberlerle gel inşallah 😍
gakkoyengee znkara ben burdayım diye bağırıyor ama sen teste devam et gün gün koyulaştıkça zaten kimyasal olmadığına emin olursun şu an bile eminiz ama işte kimyasal geçmişinden dolayı tedirginsin anlıyorum ama şimdiden sevin 🌸❤️