Cansuercan Izm123 ay nebilim gecen hafta doktordaydim soyledimm onaa.. yururken daha cok oluyo dedim bu haftalarda olurr dedi.. duzenli olunca skıntı oluyomuş
Meltem_goksenin Izm123 inşallah ya..bazıları son haftada çatladım yazmş..inşallah biz böle gideriz🤲🏼🤲🏼🧿🧿
SevdenurTirasci Izm123 bizim bebiş de erken gelcem diye tutturuyor tutabildiğim kadar tutmaya calısyorm :)
Dilekkkk Cansuercan üç gündür sürekli onun öncesinde aradaydı kanala girdiği için baskıdan dolayı yapıomş ağrıyı 😔
Cansuercan Dilekkkk oyy valla Alkah bize yardm etsinnn bnde hepsini gectim nefes alamama korkusu yasiyorumm yetmicek gbiii bikac zamandir yoktu dun yine oldu simdi bi hafta uyuyamam he amaan
Cansuercan Dilekkkk bakalım ne zaman gelcekler cinsiyeti.ne benmki erkek 😀 gec gelir.diyorlar ama bakalmm
hilalela kizlar bende 34+1 bogazima kadar yanma var mahvetti beni neyle geciricem herseyi denedim karin sertlesmesi nefes darligi bende de var araligin 5 ine gün verdi doktorum sezeryan olucam
Krm hilalela doğum haftamiz aynı senle, rennie diye şurup yazmıştı bana doktor iyi geliyor yanmakta. Sor istersen doktoruna.
Defnemm2642 Izm123 ben 43 kiloyla hamile kaldım şuan 57 kiloyum çok zayıftım ki hala öyle sadece göbek var oda aslında bebek😍34. Hafta 2,550 kilodayız 🤗
Serapca Izm123 eşime okudum hepsini tekrar nazlısın diyo başka bişey demiyor kızdırmak için söylüyor biliyorum ama işte deli ediyor beni hayırlısı inş az kaldı ama korkuyorum herşeyi ile
Izm123 Serapca onlarin biseydrn haberi yok zaten bi bilseler benimki bazen hareketlerini görünce aciyo bana😂😂
fatmff Izm123 İnşallah catlamazsin ben her şeyi kullandım lierac hindistan cevizi yağı badem yağı bebek yağı ama nafile erken çatladim cildim gergin olduğundan galiba sende elinden geldiği kadar 3 ogün nemlendir