Izm123 Cansuercan erken doğuma sebep olurmuki bazen bebekelr strese girince sezaryana aliyolar ya hemen
Cansuercan Izm123 ay nebilim gecen hafta doktordaydim soyledimm onaa.. yururken daha cok oluyo dedim bu haftalarda olurr dedi.. duzenli olunca skıntı oluyomuş
Meltem_goksenin Izm123 aynıyız 34+4 😊ben biraz fazla kilo aldım ama şu bi kaç gündür ağırlığını halsizliğimi hissediyorum 😊hatta suyum gelse nasıl anlıcam korkuyorum ya anlamazsam die endişe etmeye başladım.Bide göbeğim aşağıya düştü gbi hissediyorum
Izm123 Meltem_goksenin kac kiloyla kilo aldin? hissedersin kiz altina kaçıriyomuus gibi oluyomusun su gelince
Meltem_goksenin Izm123 53 kiloyla😊1.70 boyum.20 kilo aldım😬ama çok sırıtmıyor kaldırabiliyormuşum meğer❤️😬
Meltem_goksenin Dilosege aynen benim de sağ tarafımda ağrı var kasıkta..adet olcakmşm gbi😊korkuyorum dört hafta daha dayan diye dua ediyorum 🤲🏼💖
Izm123 Meltem_goksenin zayifmissin sen öyle cok arkadasim var hamile kalinca normal kilosuna ulaştılar😊
Serapca Ayyyy anlattıklarınızın hepsini yaşıyorum ben nefes darlığı kasılmalar bel sırt agrısı alttan sağ yan taraftan iğne batmaları Allah yardım etsin 35 im bende cuma kontrolüm var. Bakalım ne diyecek drumuz 🙄
Izm123 Serapca bende yalnız kendi. Yasiyodum saniyodum baskalarida yasayinca normal diyorum şimdi😂😂motive oluyo
Meltem_goksenin Izm123 inşallah ya..bazıları son haftada çatladım yazmş..inşallah biz böle gideriz🤲🏼🤲🏼🧿🧿
Serapca Izm123 eşime okudum hepsini tekrar nazlısın diyo başka bişey demiyor kızdırmak için söylüyor biliyorum ama işte deli ediyor beni hayırlısı inş az kaldı ama korkuyorum herşeyi ile