SevdenurTirasci Izm123 34+2 olduk 30haftalıkken başladı gelcem ben demeye kızım cok merak ediyor annesini :))
Izm123 Serapca onlarin biseydrn haberi yok zaten bi bilseler benimki bazen hareketlerini görünce aciyo bana😂😂
Serapca Izm123 😂😂işte görmeleri gerekiyor 🙈 benim eşimde öyle napıyor bu sana diyo😂😂 ki oğlum u görseniz annemmm canımmm annemmmm canın çok mu yanıyor biraz akıllı dur kız diyo😂😂😂
Krm hilalela doğum haftamiz aynı senle, rennie diye şurup yazmıştı bana doktor iyi geliyor yanmakta. Sor istersen doktoruna.
SevdenurTirasci Izm123 30haftalıkken kontrole gittim nts bakalım dedi sancılarım çıkmış ama ben hissetmiyordum hiç 32haftalıkken aksam 9da kasık agrım basladı sabha kdr uyutmadı hemn randevu aldım sancılarım cogalmıs ole oldu ama doktor doguma az kaldığı için de agrır dedı bazen karnım o kadr sert oluyor kı yürümkde zorlanıyorm bnde
deletedmom734 Nisankzn denicem canım çok teşekkür ederim suya sirke atıp içtim dün ama limonu tercih ederim 😁
Esmus Annisshh ben nefes alamıyorum, çok kötüyüm. Doktorum kalp doktoruna yönlendirdi, ne olur ne olmaz dedi, gerek varsa ilaç başlarız önemli dedi. Kalpte bir sukıntı çıkmadı şükür. Çok aşırı ise doktorunuza danışın.
Annisshh Esmus nefes darlığı var bende haziran ayında üniversite hastanesinde ayrıntılı muayene oldum birşey çıkmamıştı dört beş ayda birşey çıkar mı bilmiyorum ama Bi daha ki kontrolde söyleyeceğim
Dilosege Burcuuuuu az önce çıktım doktordan. Sorularımdan aldığım cevaplardan tatmin olamadım malesef. Ani kasılmalarımin olduğunu ve çatı kemigimin ağrıdığını söylediğimde kalsiyum eksikliği olabilir sen yinede bi ortapediye git dedi. Halbuki herkes bebek aşağıya yerleştiği için agri yapar diyor kasılmalar içinde yalancı şancı diyor. Çatı muayenesi için bişey demedi. Doğum için bi kaç soru sordum kendimi psikolojik olarak rahatlatacagima strese girdim 😏
Esmus Annisshh 30 haftadan sonra kalp için önemsiyorlar sanırım. Kap doktoru kadın dogum genelde 30 dan sonra şikayetlerde görmek istiyor demişti.
GokceGenc Izm123 35+6 yız bizde sırt agrısı arada giren kasılmalar rahmime nefes alamama geceleri uyuyamama hepsi bi arada bende :( bide kalk sabah işe gel off offf valla artık bazen nezaman dogcak diyorum cok agrlaştım yani zamanında gelsin bebeğim ama cokta bekletmesin valla 🙈
Izm123 GokceGenc bende calisiyorik hala canim inan cok ii anliyorim seni gece uyuma sabah erken kalk bide
Sedayznn Izm123 çatlağım yok,kasıntım yok,nefes darlığım yok,uyku problemim vardı yeni düzeldi, şu ara tek sıkıntımız çatı ağrım,ve bebeğim döndümü naprı bütün hareketleri kaşıklarımda hissediyorum hıçkırıkları bile Kasıklarda 😯