GizemKadirr Mhtpflz ayni gun yok dicektim nerdeyse. Bi aksilik olmazsa ve dr okeylerse 6 haziran. Ama olmazsa zaten son tarih 10 haziran 🥰
Sedavedoga Cemef evet yaa tam bayrama denk geliyor tam doğarsa sağlıkla gelsinler de sezeryan falan derse erken olur tabi daha belli depil benim
fizikcianne Kuzununannisi çok mide bulantılarım var 6. Haftadan ber geçmiyor 10 hafta oldum hala aynı sizin nasıl :(
Kuzununannisi fizikcianne allah kolaylık versin canım bende hiç belirti yok ara ara kramp giriyor korku sarıyor acaba bişey mi oldu falan ben çok kuruntuluyum ya inşaallah geçer bu durum
Busradenizli GizemKadirr bende çok geç değil mi dedim 🤣 bende Haziran başı istiyorum ama sezeryan sonuçta senin en son adet trihin ne zamandi 🙏
PrensinAnnesi61 Anneumut2318 Benim de tam adet tarihime göre 23 eylül ama daha erken de olabilir son haftalara kadar durur mu oğluşum bilemiyorum eylül ortası da olabilir hemen hemen aynı oluruz 🙏💙😀
burcaktemiz 23 Mayıs sezeryan doğum olacak inşallah erken gelmeye kalkmazsa :) tansiyon sıkıntısı yaşayanlar var mı aramızda ? Benim yüksek gidiyor bu durum beni korkutuyor biraz.
Baharrr9041 _brcu88_ 16+6 gözünüz aydın Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı erkek bizimki de 😊
aystsnnn Sila66 aynen ya, uygulamada bakıyordum kimsecikler 24 Mayıs değildi 😀❤️peki sizin erkek mi kız mı bebeğiniz 🤰