İnşAllah 24 Haziran🙏🏻🥰
Doğumu Aynı Tarih Olanlar Tanışsın🤍
Tugcetoprak_ daha almadım kıyafet ama ilk çocuğumda Ağustos 8 de doğdu bir kaç gün uzun kollu hastane çıkışı felan giydirmistim sonra yarım kollu askılı felan giydi Eylül sonuna kadar bundada havaya bağlı olarak giydiricem uzun kollu yeni doğan çok almam biraz da kısa kollu alırım kış için ayrı alışveriş yaparım diye düşünüyorum
Sila66 mayısın son haftası belki haziran 1-2sine sarkar dedi bakalım haftaya netleşir sanırım kontrolümde 😅
15 Eylül nasipse
ikibebeanasi benımde son haftasıydı ama sezaryandan onde 🤍🥹😂
Uygulamada 29 ağustos diyor bakalım kısmet
Sedavedoga bizim de 28 Haziran 🥰
MugeGuness 21 temmuz benim de
Sila66 doktorumuz bana da 30 Ekim dedi bakalım erken gelmezse😊
12 mayis görünüyor ama daha erken gelecek gibi bel ağrılari ve yalanci sancilar çoğaldı
ikiprensannesi__ hangi sehirdesiniz ben eylulde hic kisa giydiremem diye düşünüyorum çünkü boludayim 😁
Tanembebek5 aynıyız ama erken gelmezse minik 🤭🥰
- Düzenlendi
Sila66 en son 20-25 mayis civarı dedi doktorum. Ama erkən doğum riskim var. Bana kalırsa 10 mayistan sonra doğsun. Ne təsadüf benimde gonlumden gecen 17 mayis doğması😊 bakalım ne zaman gelecekler @2prensesannesiiii . Aşırı adet sancim oluyor.bazen şiddətli alt karın bölgesinde. Bebek sertlesiyor. Belime vuruyor agrilar.Haraketleri can yakici artık.kafa gelişi. inşallah fazla uzun sancı cekmem.hemen doğar.ablasi gibi 8 saate falan doğmaz))
- Düzenlendi
Tahmini 5 Eylül kızıma kavuşuyorum inşallah
vakit geçmek bilmiyor 😍 annesi şimdiden ona aşık oldu sürekli video ve fotoğraflarına bakıyor🤭🤭 yüzğnü göstermedi renkli ultrasonda 😀 bal yanak yandan profil verdi elini emiyordu 😍😍😍
5 Ağustos görünüyor bizimde 😍
Motherhappy ben öğfendim🤭 bizim kız🩷🥰
Sila66 15 Ağustos♥️