Doğumu Aynı Tarih Olanlar Tanışsın🤍
Evafor benimde Eylül başı ve ya sonu dedi 😊
7 mayıs 40. Haftam ama ne zaman gelir bilemem 😂
PrensinAnnesi61 bana da son adet tarihime göre 9 Eylül falan dedi ama 2 hafta geç döllendiği için ortası ve sonu olabilir dedi ama ben erken doğum olmazsa sezeryan istiyorum Eylül başı büyük ihtimalle 🤷♀️
Betul_annesi5 yaa hayırlısı ile gelseler di sabahtan beri sancım var benim de geçiyor gibi oluyor tekrar başlıyor nst ye girsem kesin sancı çıkacak zaten acile gitsem mi gitmesem mi kararsızım
_brcu88_ cinsiyet belli mi benim de 8 Ekim görünüyor 😊
Mhtpflz ayni gun yok dicektim nerdeyse. Bi aksilik olmazsa ve dr okeylerse 6 haziran. Ama olmazsa zaten son tarih 10 haziran 🥰
Sedavedoga benimde 28 haziran Allah nasip ederse bayramın 1. Gününe denk geliyor 😊💕
Kuzununannisi çok mide bulantılarım var 6. Haftadan ber geçmiyor 10 hafta oldum hala aynı sizin nasıl :(
Busradenizli bizimde 3-10 haziran arası ama kabul ederse 6 haziran isticem ben 🥰🙏🏻
Anneumut2318 Benim de tam adet tarihime göre 23 eylül ama daha erken de olabilir son haftalara kadar durur mu oğluşum bilemiyorum eylül ortası da olabilir hemen hemen aynı oluruz 🙏💙😀
23 Mayıs sezeryan doğum olacak inşallah erken gelmeye kalkmazsa :) tansiyon sıkıntısı yaşayanlar var mı aramızda ? Benim yüksek gidiyor bu durum beni korkutuyor biraz.
21 Haziran 💙 32+4 feyiz🌿
9 Haziran ama erkek Bebekler geç gelir diyorlar haziran annelerii bulun beniii
LionsMom ben varım😊
Sila66 benim de 31 Temmuz yarısı bitti bile 🤗☺️
1prensesannesi_ evet canım😂🤍
Tugcetoprak_ adana ♨️♨️ 🤣🤣🤣 aralığa kadar utanmasa yanacak memleket