Annemm1213 ben de öyle düşünüyorum canım sen de güzel şeyler düşün artık hıssedecek bebeğimiz her şeyi
Doğumu Aynı Tarih Olanlar Tanışsın🤍
Annemm1213 benım de ablam öyleymiş son ayına kadar hep kusmuş tabi azalarak devam etmiş bu genetık sanırım evet doktor bana aynen öyle dedi 5.aya kadar çocuk anneden beslenır sıkmayın canınızı o illa beslenir dedi ama Şimdi halsizlik oluyor hayat standardımız düşüyor kusmaktan su bile midemi bulandırıyor mesela ama yemek yemeye korkar oldum cidden şunu yıyemem bunu yiyemem derken napcam bilmiyorum
Annemm1213 inşallah 🥰🙏🏻
Annemm1213 amin inşallah canım çok sağol
Yagmure benimde 21 Eylül 🥰
Zeyynneepp siz öğrendiniz mi cinsiyetinizi
GizemKadirr en son sorduğumuzda 7000 demişti fiyat artmazsa
Hilal05efe nasıl geçiyor peki hamileliğin
Seda61- destekler ye düşünüyorum çok pozitif ve sakin aksi durum olmadığı müddetçe bekler aynı hastanede ki diğer doktorum beklemişti beni ama açılmam olmadı mesela şey diyorlar eğer şu zamana kadar doğmazsa suni sancı verelim diyorlar olmazsa sezeryan oluyor mecbur benim öyle oldu
Claire amin insallahhhhh❤️❤️🙏
Tugbamf ay adaşım bilmiyorum bakalım yarın kontrolüm var ama 12 haftalığım söyler mi bilmem 🥰
sevdaaa23 şükür şimdilik bi sıkıntım yok ama cinsiyetini çok merak ediyoruz 2 hafta sonra inşallah öğreniriz sen öğrendin mi peki
Tugba1616 bende 12 haftadayım söylerse yazarmısın burdan cinsiyeti
Hilal05efe iyi çok şükür benim bulantılarım varya pek iyi olamıyorum😢haftaya Çarşamba kontrolüm var bakalım öğrenebilecek miyiz😃
Hilal05efe yazarım canım tabi benim ikinci gebeliğim öğrenmek istemiyorum ama eğer doktorum belli oluyo derse yazarım 🥰
Ilk-annelik ben de aynıyım korkma kussan da az da olsa ye yiyebildiklerini ye bebek bi şekilde beslenir kussan da kustuğun için korkma ye gerekirse bidaha kus bir şey olmaz bi türlü alır vitamini
Tugba1616 ben de 12 haftadayım
15 temmuz ve sonrasi olabilir