Hilal05efe iyi çok şükür benim bulantılarım varya pek iyi olamıyorum😢haftaya Çarşamba kontrolüm var bakalım öğrenebilecek miyiz😃
Doğumu Aynı Tarih Olanlar Tanışsın🤍
Hilal05efe yazarım canım tabi benim ikinci gebeliğim öğrenmek istemiyorum ama eğer doktorum belli oluyo derse yazarım 🥰
Ilk-annelik ben de aynıyım korkma kussan da az da olsa ye yiyebildiklerini ye bebek bi şekilde beslenir kussan da kustuğun için korkma ye gerekirse bidaha kus bir şey olmaz bi türlü alır vitamini
Tugba1616 ben de 12 haftadayım
15 temmuz ve sonrasi olabilir
Annemm1213 baya varız ne güzel benim kendi çevremde de üç kişi daha var benden hariç 🥰
Sitare21 ben kanama yaşamıştım ilk 2 ay doktor kahverengi leke ve akıntının normal olduğunu söyledi kırmızı olmadığı sürece endişe etmeyin bazı kadınlarda akıntı olurmuş
Tugba1616 Perşembe kontrole gidicem bakalım cinsiyeti söyleyecek mi çok merak ediyorum
Busradenizli hee iyiymis yine bize gore. İnsallah degismez su son zamanda bida artik
GizemKadirr sizin ne kadar
aleeyllz12 benimki de Eylül başı veya ortası inşallah
Tugba1616 benim etrafımda da hiç yok il 1. Gebeligimde etrafımda 4 arkadaşım daha hamileydi ama şimdi yanlızım 11+4 benimde
Aras09bugra benimde 30 agustos görünüyor ama sezeryan olacağı için daha erken olabilir. Sağlıkla gelsinler🌼