@“ceylan_cakirr01” Doğum kanalina giriyor bebek 38 den beri bende oyleyim 40+3 oldum hic bir sey yok yarin gidicem bakalim ne diyor doktorum

@“ceylan_cakirr01” Yarin yaşiycam işte ben onu 🥴

ceylan_cakirr01 doğum kanalına girmiştir benimde 10 gündür öyle doktor doğum kanalına inmiş o yüzden dedi. Ama hala gelmedi ne sancı ne nişan sadece dediğiniz ağrılar oluyor alttan

5melekannesi yaa cidden mii kimisi yanma falan oluyor hissediyorsun falan demişti ama bende çok fazla anlayan birisi değilim. Anlaşılmaz bence de

ceylan_cakirr01 Bende dün gece öyle sancılar oldu şuan 1 buçuk parmak açıklık ve su geldiği için hastanedeyim. Ve çatı muayenesi olurken iki yumrugunuzu poponuzun altına koyduğunuz da hiç acı hissetmiyorsunuz.. 🥹şuana kadar 3 kez baktılar ilk böyle yapmadı canım gitti. Ama son 2 de yumruklarımı sıkıp popoma destek verdiğim de acı hissetmiyorum.

ceylan_cakirr01 doğum yapalı bi hafta oldu iki ay vajina agrisiyla gezdim hamileligimde ama sonuç 1cm bile olmayan açılma iki dogumumda da hic yoktu açılmam suniyle oldu ikiside cok hareket ettim hurma yedim çömelip kalktim ama hiç olmadı açılma bunye meselesi galiba bu

Ve sancılarınız dalgalanmalariniz olmadan çatı muayeneyesi olmak zorunda değilsiniz. Zırt pırt bakmalarina da gerek yok. Bunu ebeye ifade edebilirsiniz.

MadameHappy34 yaa denicem bende bu defa yaparlarsa. Demek benzer ağrılardan sonra açıklık olmuş sizde. Geçmiş olsun şimdiden. Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah 🙏

Busel aynen canım öyleymiş bende şimdi öğrendim. Biraz acılı birşey o muayene ya. Ebeden ebeye fark ediyor gerçi de.