ceylan_cakirr01 Bende dün gece öyle sancılar oldu şuan 1 buçuk parmak açıklık ve su geldiği için hastanedeyim. Ve çatı muayenesi olurken iki yumrugunuzu poponuzun altına koyduğunuz da hiç acı hissetmiyorsunuz.. 🥹şuana kadar 3 kez baktılar ilk böyle yapmadı canım gitti. Ama son 2 de yumruklarımı sıkıp popoma destek verdiğim de acı hissetmiyorum.

ceylan_cakirr01 doğum yapalı bi hafta oldu iki ay vajina agrisiyla gezdim hamileligimde ama sonuç 1cm bile olmayan açılma iki dogumumda da hic yoktu açılmam suniyle oldu ikiside cok hareket ettim hurma yedim çömelip kalktim ama hiç olmadı açılma bunye meselesi galiba bu

Ve sancılarınız dalgalanmalariniz olmadan çatı muayeneyesi olmak zorunda değilsiniz. Zırt pırt bakmalarina da gerek yok. Bunu ebeye ifade edebilirsiniz.

MadameHappy34 yaa denicem bende bu defa yaparlarsa. Demek benzer ağrılardan sonra açıklık olmuş sizde. Geçmiş olsun şimdiden. Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah 🙏

Busel aynen canım öyleymiş bende şimdi öğrendim. Biraz acılı birşey o muayene ya. Ebeden ebeye fark ediyor gerçi de.

anakuzusuu bende bu söylediklerinizi takip edip bekliyorum canım. İnşallah bir sorun olmadan bu haftayı da atlatırım. Ctesi kontrolüm var zaten

anakuzusuu ben özel takipliyim normalde orada isteklerini dinliyorlar ama böyle ufak bir sancı vs olunca doktorum devlet aciline yönlendiriyor. Orada da direk doğumhaneye yönlendiriyorlar zaten. Oradaki ebeler hepsi birbirinden farklı. İlk muayene de ki ebe çok iyiydi gerçekten. Ama 2.de olan ebe hiç sormadı ve çok acıttı

ceylan_cakirr01 yo hiç değil daha 3 saat önce oldum🤣 bu 3.cati muaynesi inan hiç acı yok birde hatta çok ilerlere uyarı verdi doktor ona ragmen normal gecti . Korkulacak bir durum yok ha ilişkiye girmişsin ya doktor 2 tane parmağını sokmuş zaten jel sürüyor

momlife_7 yani kişiden kişiye acı değişiyor ama 2 parmağını birden içeri doğru koyarak ileri geri sert muayene ediyorlar.

ceylan_cakirr01 evet canim herkeste işe yarıyormus ama bende 2 3 paket yefim hurma oglum var onunla ilgilendim sürekli oturmadim hic ama yinede olmadı hiç açılma

5melekannesi Kız nasıl anlamadın 1 hafta sancıdan öldümde doktor konrtolüne gittim sen nasıl dayandın 6cm açılman var diyip doğuma aldı 😁😁