Bana doğru değil gibi geliyor ama çevremdeki çoğu kişi bunu hesapladığını doğru çıktığını söyledi. Sizce?? 😅
Çin takvimi
eminebzkrtt bana kız dedi erkek çıktı doğru değil bence
eminebzkrtt 1 oğlum var kız diyordu erkek oldu. 2. Ye hamileyim ona da kız diyordu erkek bekliyoruz 😂
Ben de ikiside tutdu ya belkide tesaduftur. Sonucta hangi takvim olursa olsun yuzde 50 dogruuluk payi var
Eda038 bence de doğru değil ya 😅
mikaa dediğiniz gibi tesadüf belki de 😅
eminebzkrtt hamile kaldıgınız aya ve yaşa göre baktığım doğru çıkan arkadaslarım oldu benimde kız gözüküyor doktor kız dedi bakalım 🤔
Erva_1 benim de erkek görünüyor ama daha bilmiyorum cinsiyetini 😂 doğru çıkarsa inanırım 🤭
Bilen varsa bana da yapabilir misiniz ben çok merak ediyorum
Yalnıs olsa bile hayalî yeter😂
eminebzkrtt ilk hamileliqimde erkek çıktı oqlum oldu ikinciye hamileyim tekrar erkek çıktı ama daha belli deqil cinsiyetimiz🥲
_helinsirin19 Blog’da var ya bildirim olarak geldi telefona ben de orada gördüm
eminebzkrtt tesadüf mü bilmiyorum 3 arkadaşıma yaptım doğru çıktı cinsiyetleri beli tutu kızımda doğru çıkmış tı bu bebişte erkek diyor ama ben hissediyorum kız bebeğim olucak
4 çocuğum var hepsi doğru çıktı 😊
eminebzkrtt bende cin takvimine göre kız ama bebeğimin cinsiyeti erkek çokta inandırıcı gelmiyor bana açıkçası
eminebzkrtt ben iki farklı siteden baktım biri kız biri erkek dedi bencede doğru deil
Pinarrrim nasıl bakyosunuz
_helinsirin19 yaşın ve doğum ayın?
PrensinibekleyenAnnee yaşın ve doğum ayın?