Sila66 Syma_07 bu nasıl olur saka mı bu kalsdldkdk kadını nasıl etıketlemısım nasıl yanıt vermısım buraya tovbeler olsun anlamadım bennnn
Sila66 Syma_07 sen dedıgınde gordum vallaha skdkfkfk yaa hayır eskı posta cevap versem cevap orda olur skdkdk buraya kadını yazmısım
Deletedmom_116 usenmedimyaptimbirvelet Belli Doktprum bile yok 🥴🥴Hiçbirini beğenmedim🤣özelden devlete geçince galiba şehire acile gidiyorum kim denk gelirse
Syma_07 Sila66 bilmiyorumki kadına tikladigimda post çıkıyor 😂😂 neyse kadın bayadır girmiyor boşver ben anladım bana yazdığını 😂😂
Deletedmom_116 Syma_07 Bugun bı uğradım pis hastaneye🤣🤣sevmiyorum sevmiyorum Yolcu yolunda dedi Bekle yarın birgune dedi 😂🤣
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Ya kurtardık da Ne bilim Yordu gayri geliyo niyetlesiyo Bı an duraksiyo🤣🤣Neyse napalim gelsin geliyosa
Deletedmom_116 usenmedimyaptimbirvelet Yetisemedim yahu😂😂bide doktor bozuk attı Ağrıyla gitim 27 de Beni devlete kovaladı erken riskin var diye Mesuliyet almadı sinirlendim paramla rezil oluyorum dedim bıraktım 🥴🥴akademiye gidiyodum
Syma_07 Deletedmom_116 bizimde yarın görüş günümüz kilosunu çok merak ediyorum minyon demişlerdi en son bakalım suyum sinirdaydi tansiyon sınırda bende çok korkuyorum ya erken olursa diye 27+4 günlük olduk eksikleri hala tamam değil
Deletedmom_116 Tanembebek5 ağrı da varmı baskı değişik şeyler 🥴😂tovaletim geliyo gidiyorum Yapincada gecmiyo o his ağrım sancım da var 🥴🥴
Tanembebek5 Deletedmom_116 ağrı sancı yatarken ara ara oluyor da sertleşme oluyor karnımın üzerinde kasılma böyle. Sancı çıkmadı pazartesiki nst de. Haftaya bakalım nolcak