Deletedmom_116 Sabah post açmıştım ve Deidgim gibi benimki Erken gelicek netleşti artık bı hafta on güne kalır yada kalmazmiş 😬🥺 Dualarımızı eksik etmeyin gelmesin daha 🥺💙💙 Herşeyi iyi kilosu falan ama Dursun daha ya 🥺🥺
2prensesannesiiii Deletedmom_116 aşkım korkma haftamız iyi kurtardık artık bundan sonrası can sağlığı🙏🏻 Bak bugün drla konuştum dedi iyi bu haftaya kadar geldik bende bu saatten sonra doğsa da korkmam 31 de doğmadığına şükrederim dedim aynen öyle dedi bi tık erken ama haftası kötü değil inan bana evet anne karnında 1 gün bile çok önemli ama bebişler hızlı çıktı gelmek istiyorlar 😂
Tanembebek5 Deletedmom_116 dur kız aramızda 1 gün var ben de 34+5 im ben de korkuyorum erken gelecek diye iri bebek bi de bende de var geceleri kasılma hareket korkutma beni 🤣
Tanembebek5 2prensesannesiiii ayy ben de bi 38 i gördem diyorum ana bebek çok hareketli gün içinde geceleri de öyle toplanıyor kasıyor kendini. Ne zaman lavaboya kalksam uyanık. Korkuyorum açıkcası erken gelir diye 🙄
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Ya kurtardık da Ne bilim Yordu gayri geliyo niyetlesiyo Bı an duraksiyo🤣🤣Neyse napalim gelsin geliyosa
Deletedmom_116 Tanembebek5 ağrı da varmı baskı değişik şeyler 🥴😂tovaletim geliyo gidiyorum Yapincada gecmiyo o his ağrım sancım da var 🥴🥴
Syma_07 Sila66 benimde dün akşam misafirim vardı eşimin bı tanidigi 3 tane küçük çocukları vardı her yer savaş alanı gibiydi şimdi heryeri supurdum tozunu alıcam belim ağrıdı birazda otura otura anca yapıyorum 😂😂 eşime yaptırırdim ama çok geç gittiler 😂😂
2prensesannesiiii Tanembebek5 kuzum bana bebek hareket etmezse suyun gelirse kasılman dinlendiğin halde geçmiyorsa doğum belirtisi dediler o şekil takipteyim bebek hareket ediyorsa iyi bişey🥰🙏🏻
Tanembebek5 2prensesannesiiii ben de en son 34+2 de gittim. Suyun gelirse kanaman olursa sancı falan hemen gel dedi 39.haftaya 27 mayısa gün verdi ama sanki gününden önce gelecek gibi korkuyorum 😅 bence doktorda öyle düşünüyor ki hastane çantan hazır olsun dedi ultrasondan çıkarken 🤕
2prensesannesiiii Tanembebek5 benimde riskli 36 37 haftayı deviririm ama inşallah benim bebem 31 de gelmeye çalıştı tuttular😂 bu haftalardan korkmayın bişey olmaz allahın izniyle🥰🙏🏻💓💓💓
Sila66 Syma_07 bu nasıl olur saka mı bu kalsdldkdk kadını nasıl etıketlemısım nasıl yanıt vermısım buraya tovbeler olsun anlamadım bennnn