turkuaz_ Ozge111 başkasının oğlunu bilmem ama benimki 13. Haftada hrm yüzünü gösterdi hem pipisini hemde ultrasonda el salladı bize 😁
ikibaloglanannesi Ozge111 ben öğrendiğim de bile bu geç gösterdi ya kızdır demiştim😅 sezaryene girdiğim de bile doktor bebeği gösterince kız dimi dedim 😂
Sm135 Ozge111 benimki 12 de pat diye gösterdi cinsiyet partisi yaptık hatta dedim bu kadar erken kesin erkektir😂 ama kızmış yani hiç belli olmuyor canım
Sm135 Ozge111 ben 2 gün önceye kadar hala erkektir değişiyor diyordum ama fetal DNA yaptırınca netleşti. Hep şey diyordum kesin erkek cinsiyet partisine gerek yok sürpriz olmayacak ki bana diyodum nerden bu kdr eminsem 😂 bence de yap canım hatıra kalıyo🥹
Egeminannesi Ozge111 alakası yok ilk bebeğim 17 haftalikti öğrendik erkek ti pozisyon uygun olunca gösteriyor ikinciyi 13 haftalıkken öğrendik yine erkek 😄😄
Ozge111 Egeminannesi bunlar brni sevindirdi ilk bebeğim ama hep ilk çocuğumun erkek olmasını istiyorum 🤗
Ozge111 Ecemakkuzu banada 15 te kız olur gibi dedi sonra tekrar baktı yok çıkıntı var erkek dedi detaylıda kesinleşir dedi
Jesca Ozge111 benim oğlum 19. Haftaya kadar gostermemisti, 19.hafyada bile yüzde yüz kesin tahmin yapmamıştı doktorumuz sürekli bacak bacak üstüne atıyordu yada sırtını dönüyordu ..yani kız erkek farketmiyor bence göstermeyen göstermiyor