ikibaloglanannesi Ozge111 ben öğrendiğim de bile bu geç gösterdi ya kızdır demiştim😅 sezaryene girdiğim de bile doktor bebeği gösterince kız dimi dedim 😂
yanlisanlamaama Ozge111 kızım olacak ve ikili test dahil her kontrolde gösteriyor 😂 üç doktor baktı üçü de kız dedi bence tamamen bebişin pozisyonuyla alakalı
Ozge111 yanlisanlamaama bacak arası kapalı her gittiğimde öyle oldu bide sabah erken gittim ondan olabilir mi avqbq
Eyyldz Ozge111 hiçte değil benim bebeğim de göstermedi cinsiyeti erkek belli olmuyor yani erkekler de göstermiyor 18 haftada gördük biz
Yenibirannee Ozge111 benim 2 kizimda direk gosterdi 😁😁 yengem hamileyken hic göstermemisti doktorlar hep kiz dedi. Herseyi pembe alinmisti tabi.. sonra bir dogdu ki erkek herkes sok hatta almiyoduk bebegi bizim kiz bebegimiz olcak diye hahaha
yanlisanlamaama Ozge111 yok bebişin keyfiyle alakalı tamamen😀 benimkinin de eli sürekli yüzünde sağolsun suratının yarısını gösteriyor her seferinde bizim bebişler süpriz seviyor demekki😀
Minikkoalam11 Ozge111 bn 16.haftamda öğrendim o zmana kadar hep gizledi doktorda bana önceden bacak arası boş kız galiba demişti sonra yok çıkıntı var dedi şuan 18 haftalık iki gün önce kontrolüm vardı doktor kesin erkek dedi bizde gördük zaten