Ygmrygmry Ozge111 yok valla hiç kendinizi hazırlamayın bana da göstermiyor kıza benziyor dedi sonra 16.haftada erkek olduğunu öğrendik netleşene kadar bir şey almayın derim 😀
Ozge111 Ygmrygmry yok alışveriş için zateb erken 25 haftada falan alırım diyorum ama merak ediyorum ben erkek eşim hep kız istiyor 😁
uzlet Ozge111 hep öyle derler Doğru mu bilmiyorum ama ben de kızımı çok geç öğrendim net olarak göstermiyordu çünkü yüksek ihtimal kız deniliyordu ama 5 ayında falan net kız olduğunu öğrendim
Ozge111 Egeminannesi bunlar brni sevindirdi ilk bebeğim ama hep ilk çocuğumun erkek olmasını istiyorum 🤗
Egeminannesi Ozge111 bana da kız olur fln dediler dedim ben erkek hissediyorum ikincide öyle Dr dedi erkeğe benziyo bende dedim öyle hissediyorum😄😄😄 sağlıklı olsunlar da önemi yok cnm
Ozge111 Ecemakkuzu banada 15 te kız olur gibi dedi sonra tekrar baktı yok çıkıntı var erkek dedi detaylıda kesinleşir dedi
Adyokisimsiz Ozge111 aynı senin gibi 14de gittim pozisyon uygun değildi 16da bacak bacak üstüne atmıştı göremedik 20de kız olduğunu soyledi doktorum:) önceki gebeliğim de hiç gostermemisti oda kız arkadaşımda doğuma kadar ogrenemedi göstermedi bebek oda kız
Hizligonzales Ozge111 hic alakasi yok benim oglumda gostermedi oglumu 17.haftada ogrendim simdi kiza hamileyim 13te kiz dedi emin olmamakla 15 te de kesin kiz dedi yani cinsiyetle alakasi yok